Page 56 of 56 FirstFirst ... 6465253545556
Results 1,376 to 1,384 of 1384

Thread: Zanimljivi i smjesni auto oglasi.

Thanks Thanks Given 
    1,289
    Thanks Thanks Received 
    2,625
    Thanked in
    1,255 Posts

sve ove krsine pod presu treba stavit...jugo, zastava, golf jedinica, dvojka, corsa itd

da je srece golf cetvorka ne bi smjela da kosta preko 700-800e, petica 1500 u vrh glave...no je i to preko 20 godina staro

kad vidim golfa 4/5 po 5-6 iljada na oglase bude mi lose

2. The Following 2 Users Say Thank You to Laz For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,289
    Thanks Thanks Received 
    2,625
    Thanked in
    1,255 Posts

ovako zamisljam da me vide ljudi kad kazem da vozim bmw

https://www.facebook.com/share/p/1Hw...ibextid=wwXIfr

4. The Following 3 Users Say Thank You to Laz For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,710
    Thanks Thanks Received 
    2,336
    Thanked in
    1,088 Posts

Quote Originally Posted by Laz View Post
    ovako zamisljam da me vide ljudi kad kazem da vozim bmw

https://www.facebook.com/share/p/1Hw...ibextid=wwXIfr
    Ništa ako ne čupaš obrve

Sent from my OP13 using Tapatalk
    Stay salty.

Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    1,570
    Thanked in
    779 Posts

Jedan HR oglas. Necu kacit slike nisu potrebne samo text

Dragi moj budući vlasniče automobila marke Renault.

Sami naslov odaje da nije riječ o nekakvom autu nego baš automobil, zvuči nekako jebeno.

O samim karakteristikama automobila ne znam puno, stalno me pitaju, koliko konja, koliko kubika, koliko ovog onog. Iskreno ne znam, da je kuhinja znao bi. Sve piše u prometnoj.

Recimo ja sam ga kupio na neviđeno, razlog tome je 7 sjedala jer imam puno dice, pa mi nije bitno bilo koje je auto u pitanju. Kad sam ga kupovao rečeno mi je da je prvi vlasnik bla bla, ono časna ga vozila pomorac itd... baš sam jučer skužio da je auto 2011 godište, a prvi put registriran u Hrvatskoj 2016, e sad mi jedino pada na pamet da je taj neko bio Francuz pa da je 2016 preselio u Hrvatsku i prebacio tablice. Dedukcijom dolazim da osoba od koje sam kupio auto nije prvi vlasnik, a samim time ni ja nisam drugi vlasnik. Kažu da ima stranice di se to može provjerit al ja nisam gledao jer ponavljam meni je pasala cijena i sjedala.

Što se tiče samog auto, moram napravit malu recenziju. Uvjeren sam 100% nakon nje da ovaj automobil neće naći svog kupca.

Auto je za kurca, od kad sam ga kupio prije 2 godine il 3 godine , stalno neki *****, daj ovo daj ono. Vrhunac je bio jučer kad sam se vraćao i Zagreba pa je ciklo crijevo od turbine, bar ja mislim da je to.
    Pa sam u stilu A Je To majstora stao na prvom odmorištu i duboko razmislio dali da stopom idem doma ili da probam zakrpat. Presudilo je to šta su bili samnom žena i dica pa nisam njih mogao ostavit na odmorištu. Nego uzmi duck tape i super bond i udri. Došao sam na kraju doma bez problema, nisam stigao ni izvaditi torbe vec sam okinio par slika za potrebe ovog oglasa.

Nadalje, šta ostalo ne valja. U biti lakše mi je napisat šta valja, kraći je popis.

- branik malo iskace na jednom mjestu, vjerovatno kopca pukla, il je bio razbijan nemam pojma

- pali se greška da se ne puni baterija, promjenut je alternator il alanser (uvik me jebe šta je šta) ugl to se plai ima 6 mjeseci al auto i dalje ide pa prepostavljam da je to samo greška il ga treba samo updejtat ko mobitel na novi model, iskreno piše na francuskom a ja ga ne razumin pa ne znam

- tipke od prozora valjaju al ih treba otvarat i zatvarat pod određenim kutom koji ni ja nisam skužio još, al ide **** ga. Bar nije na kurblu

- otpala mi gumica sa kvačila nisam uzimao drugu jer sam navikao bez nje pa sad jbg dragi budući vlasnice i ti ces se naviknit

- ima na vozačevu sjedalu mala rupica, to sam ja spalio kad sam bacao, u biti nisam ništa bacao (ako me kužiš dragi budući vlasniče ��)

- upaljena je lampica check engine, nezz zasto je upaljena, valjda mora to bit u svako autu
    - tepiha nema, njih sam bacio jer su mi smetali

- imao sam one šipke za Tulu al sam i njih bacio jer ne idem na skijanje, al Bože moj uvik imaš opciju za stavit to dragi moj budući vlasniče

- ne radi jedna štrcaljka na šajbi, to mi je od prvog dana, nisam ni popravlja jer ode svako malo pada kiša pa nema ni potrebe

- najnoviji kvar je kako napisah gore to neko crijevo od turbine, to čak planiram zamjenit al još ću razmislit

- kaže mi majstor da i jedna dizna možda je kraju, nezz ja mislim da još može ona komodno bar iljadu dvi kilometara, to je naravno moje subjektivno mišljenje
    - baca nekad bili dim jer nema tih nekih depefova i eger ventila "navodno" dim je ko kad papu izaberu, a eto jucer je bacilo crni dim ko kad papa umre, prepostavljam da ima veze s tim crijevom šta je napuklo, uglavno neću rec da je ovo papamobil, al konklava zagarantirana. Čas ima pape čas ga nema

- špigla se ne mogu micat i to je ošlo u ***** to je ono kraj tipki koje prozor otvaraju

E sad dragi moj budući vlasniče nije sve tako crno, ovaj automobil ima i dobrih strana

- ima tempomat i stvarno radi

- ima cd player i može spojit na BT, malo te ispizdi, al se spojiš na njega, nešto slično ko na BMW oni njihov carplay il kako se vec zove

- ima i kuku, nezz tocno di mi je mislim da je u gepeku, al nisam siguran

- ima čak i ono kad uđeš u tunel da se svitla sama upale

- ima nove gume cijelogodišnje, stavio sam ih ima 7-8 miseci, jer ode je dragi moj buduci vlasnice vrime nestabilno pa ti 3 dana trebaju zimske pa 3 litnje ja sam to rijesio sam ovima za cilu godinu, nezz koja je marka uzeo sam jer su bile na akciji

- auto ima 7 sjedala, idalno za nekog ko ima petero dice, ja ih imam četvero pa mi ne paše

- ima još goriva za 260 km , gore dole 20 km

- na satu ima 285.000, što znači da se motor tek razradio, nije uvatilo niti 300.000

- može potegnit 180-190 nizbrdo niz oni pravac u Vrgorcu

Imam jedna anegdota vezana za ovaj automobil. Kad sam doša prvi put na tehnički, ajde ono stani u red i čekaj.
    I sve super, tehnički prolazi glatko ko štrukani pelinkovac niz grlo. Kad kaže meni ovaj za šalterom jel vaš ovaj Renault Megane, ma reko je je...a meni u glavi jebote na njemu piše Scenic il tako nešto, izletim vani i zovem rođaka koji ***** jel ovo ukradeno auto, prekucana šajba, pa jebote ja sam kupio Scenica a ne Megana, momenat šutnje obojice, kaže rođak **** ga....i ajde nema veze šta ću sad nek je ukradeno poslužit ce.
    Zove me za 5 minuta i kaže kretenu to je Megane al Megane Scenic, ajde reko nek sam nešto novo naučio glede automobila marke Renault. Svaki par dana me iznenadi nečim i zato volim ovaj automobil.

I sad kad pišem sve ove retke prodajnog oglasa dragi moj budući vlasniče, suza mi krene i bogami mog dođe mi da ga ja kupim, jer ovo auto ima emociju.

Cijena je simbolčnih 3.110€ , primam i veće ponude , manje ne bih baš volio jer na kraju krajeva teško mi se odvojit od njega mater mu j...ima nesto kad te pogleda onim farovima šporkim.
    I da, slike su realistične kao ovaj tekst niti ga je pisa AI niti sam ga vozio u praonu da izgleda lipše nit sam stavlja filtere **** ga takav je kakav je.

Zamjene dolaze u obzir naravno, u biti razmislit cu jer nebi bas htio dobit gore od ovog iako realno gore ne može.

Još jedna stvar nebi ga htio prodat nekom našem čoviku ode pa da sutra moram okrećat glavu i crvenit se. Dragi moj budući vlasniče znaj onog dana kad ga kupiš broj će ti biti blokiran.

Da ne bude rekla-kazala, ništa se nije sakrilo sve je transparentno, moga bi ja sad tu još pisat, al mi je više neugodno srat po ženinu autu. E da btw auto nije moj nego od žene, ni ne zna da se prodaje. Tako ako se i proda možete doć kad ona nije doma, a ja znam kopirat njezin potpis.

Mislim da sam sve napisao da bi se steka dojam o kakvoj mrcini se radi.
    I onako usput sad su nam Doimo cucine na akciji 20% pa eto kome ne triba automobil može kupit kuhinju. A auto mu poklonim, za mene win win situacija ❤️

Thanks Thanks Given 
    1,289
    Thanks Thanks Received 
    2,625
    Thanked in
    1,255 Posts

8. The Following 4 Users Say Thank You to Laz For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,710
    Thanks Thanks Received 
    2,336
    Thanked in
    1,088 Posts

Quote Originally Posted by Laz View Post
    Odavno se ovako ne zaprepastih

Sent from my OP13 using Tapatalk
    Stay salty.

10. The Following User Says Thank You to guvarana For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,289
    Thanks Thanks Received 
    2,625
    Thanked in
    1,255 Posts

najgora stvar je sto sam ovo auto vidio uzivo i vozi se svaki dan

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    189
    Thanked in
    108 Posts

Nije oglas... snimih ovo prije 7, 8 godina...

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
    Last edited by kanki; 30-05-26 at 23:01.

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,436
    Thanked in
    2,601 Posts

A po tabmicama7bij rekao prije 20 godina

Living on the EDGE side

............ Ż\_(ツ )_/Ż............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

14. The Following 2 Users Say Thank You to Bugi For This Useful Post:

Page 56 of 56 FirstFirst ... 6465253545556

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)