Ima na ebay, iz Letonije, nije cak ni skupo, samo da vidim sto ce danas biti, pa da pravim ili porucim.
Napravi to od bilo cega da prodje, pa trazi posle.
I ja sam na tezi nacin saznao da ne smijem dovest kola na homologaciju bez toga, ali barem je bio model za koji se na parking mogu pozajmit 3 daske.
Ima na ebay, iz Letonije, nije cak ni skupo, samo da vidim sto ce danas biti, pa da pravim ili porucim.
Kakve veze polica gepeka ima sa homologacijom, isoravnošću vozila i slično?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Takve da na prethodnom nije radila elektronska rucna, auto nijesi mogao pomjerit bez muke, a ni daljinsko nije radilo, pa niko nije problem pravio.
Sisevici su drzava u drzavi... nazalost jos su netaknuti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Aco je sasvim korektan lik, dok onaj plavi, valjda mu je to brat....ja antipatičnijeg lika u životu nisam vidio.
istalili se fino i sa starima i sa novima. i ostali jedini
f6
Zavrseno je na improvizaciju valjda. Sad cu porucit sa neta novu, pa kad stigne.
Hvala svakako.
Ima li đe kupit kvalitetnijih četkica za anlaser?
Završavaju li AsPL posao, tj mogu li koju godinu?
Auto Start, Kralja Nikole.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja mislim da nemaju servis.
Ekipa, treba da idem za Tiranu, sad ukapirah da su mi zimske gume samo na prednje tockove, pravi li ko pitanje oko toga?
Jok more, ne vidi te niko..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Samo obavezni zeleni karton, i za svaki slučaj imaj sitnih para kod sebe, po 5eur![]()
Pazljivo sa rušatom, moze da se ide u tvorza ako naletis na zajebanog.
Ekipa, koja je procedura, i kome se obratiti za odštetu...Drvo isped zgrade palo na auto i oštetilo ga, zemljište je u vlasništvu opštine...Ko treba da napravi zapisnik i kome sa kasnije obratiti za oštetu....grad Podgorica je u pitanju.
Trebalo bi policija u svakom slucaju da napravi zapisnik da imas ti na papir dva sluzbenika UP koji su zatekli osteceno vozilo. Slikas naravno i onda advokat.
Uglavnom bez zapisnika policije kao da se nista nije desilo pa i da u rupu upadnes izdusi ti guma moras imati zapisnik policije kao dokaz
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zovi osiguranje da i oni naprave zapisnik, a onda ti je podjednako odgovorno zalenilo pg i glavni grad, prvo ce vas pozvati da odete na mirno rjesavanje ako se tamo ne dogovorite onda tuzba, ali koliko se sjecam cesto su spremni na dogovor
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Je li za onaj plavi Reno?
Trebaju li zimske za Tiranu? Preko Bar-Skadar-Lješ-Tirana?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Bio sam prije par dana, niko nista. Samo ti treba zeLJeni.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks