Zar je nisu pustili poslije par sati?
Svi koji su se ogriješili o budžet treba da odgovaraju. Ne bi mi to djelo zastarijevalo, ali to je druga priča.
Nije bitno ispred koje partije je ko nastupao, kojem vjerskom poglavaru se primiče, odgovornost je univerzalna.
Je li Vesna Bratić poslužila svrsi pa je puštaju niz vodu, vrijeme će pokazati. Vesnin usud je što se mora skrenuti pažnja sa bjekstava osuđenika, pa se njome gasi požar.
A fino je govorila "Sažeži sve Gospode ognjem, liše nejači" ali izgleda je stiže njena sopstvena kletva.
"Jer ko se lača mati, od lača će..." ili kako već kažu u komšiluk "piši kao što je napisano, čitaj kao što govoriš".
Svakako paradoks države CG je da jedan Vesko Barović nije bio ni 24h u pritvor, a Vesna Bratić će da guli minimum 72h. Možda ima boljeg advokata, đavo će ga znat.
Last edited by hercules; 16-02-26 at 18:47.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zar je nisu pustili poslije par sati?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne simpatisem Braticku. Ali bih je castio sto je makla ono g*vno od Sljivica!
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
ne. 72h zadržavanje. što jes smiješno i tužno al dobro, odje je sve moguće.
ka' što je moguće da je brane iz petnih žila kadrovi dfa i ex kadrovi dpsa koji su prelećeli u evropu sad, kao npr:
https://etv.me/politika/markovic-da-...e-vesne-bratic
do tad, koračamo ka pomirenju:
Ispred Opštine Herceg Novi trobojka umjesto zastave EU
https://etv.me/politika/ispred-opsti...sto-zastave-eu
kako vele meni odje. nije andrija mandić najjači političar u državi. kad bude mijenja zvaničnu zastavu, ukida crnogorski jezik, mijenja himnu i još svašta nešto, tad ću doć da vam se ismijem u facu a vi ćete i dalje pričat kako je on truba
poštovanje za mandu, kad tad će pripojit CG opet Srbiji
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Crna Veke žuta, onomad zamalo sruši mauzolej a danas je koalicioni partneri smjestiše iza rešetaka.
Gospodin Mandić je nekako taman zvučao kao da su je, što velite, pustili niz vodu. Nije se nimalo potresao, ali riječi - kao da jeste. Smiješno.
Slabo upravljaju državom, a pogotovo bezbjednosnim sektorom, ako dps i bemaks hapse.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne postoje neprovjerene vakcine. Postoje propagandni narativi teoretičara zavjere da su vakcine neprovjerene.
I ovo je dio propagande. Ne znam koliko sam puta tražio antivakserima da postave podatke o vakcinisanim i nevakcinisanim hospitalizovanim i umrlim od covida. Nisu smjeli ni da googlaju te podatke a kamoli da se usude da ih pročitaju.
Samo je toliko i očigledno zajebala da joj prosto nema spasa. Njen slučaj je za tužilaštvo slam dunk. A da je nisu procesuirali mogli bi da očekuju da jednog dana odgovaraju kao Katnić.
Misliš li da treba u pritvor da ide zbog ovoga?
Koji je vama ljudi ku*ac sa tim pritvorom? Koliko puta treba da vam se ponovi čemu služi?
Last edited by VanjaTheMan; 16-02-26 at 20:21.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Ovim dpsovcima nikad ugodit. Koliko su pricali o Vesni Bratic, i umjesto sad da slusamo pohvale na rad tuzilastva, oni samo komentarisu reakcije politickih partija, bice da ih nesto drugo zulja
Umoran sam od svega sto znam
Mirise na litije
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Teška priča ovo oko zloupotrebe državnog budžeta.
Realno sva ova partijska zapošljavanja po administraciji i državnim firmama su zloupotreba budžeta, ugovori o djelu i bacanje pare na razne konsultante, izmišljanje radnih mjesta i kojekakvih zamjena i savjetnika po skupštini, službena putovanja cirka pola milke prošle godine od toga pojedinci desetine hiljada, glomazne reprezentacije i td...
Razlog zbog kojeg se nikad nece ni 1% ljudi koji su u to upleteni procesuirati je jednostavno cinjenica da preko 50% stanovnika CG muti sa drzavom na jedan ili drugi nacin.
Kako stojimo sa iznosenjem povjerljivih dokumenata preko granice![]()
Skorasnja hapsenja skretanje paznje sa vijesti o ukidanju sluzbe za gradjane. Nekima od nas ne moze proci ispod radara...
Nikad transparentnije porucemo da gradjani vise nijesu bitni
https://www.vijesti.me/tv/emisije/79...partitokratije
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sto je Vesna skrivila pa nije pobjegla?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Spusti telefon, sačuvaj život: Počinje kampanja “Neka zvoni”
Uprava policije u saradnji sa Nacionalnim biroom osiguravača Crne Gore (NBOCG) pokrenula preventivno – edukativnu kampanju “Neka zvoni – život je važniji!”, koja će se realizovati u periodu od 16. do 22. februara 2026. godine.https://mladiniksica.me/spusti-telef...ja-neka-zvoni/“Kampanja predstavlja dio preventivnih aktivnosti saobraćajne policije usmjerenih na povećanje bezbjednosti učesnika u drumskom saobraćaju i smanjenje broja saobraćajnih nezgoda, sa posebnim fokusom na rizike izazvane nepropisnim korišćenjem mobilnih telefona tokom vožnje. Cilj kampanje je da skrene pažnju učesnicima u saobraćaju na opasnosti upotrebe mobilnih telefona tokom vožnje, imajući u vidu da takvo ponašanje značajno umanjuje koncentraciju vozača i direktno ugrožava bezbjednost svih učesnika u saobraćaju, te da relevantni podaci ukazuju da je značajan broj saobraćajnih nezgoda povezan upravo sa korišćenjem mobilnih uređaja”, pojasnili su iz policije.
Navode da će tokom trajanja kampanje policijski službenici sprovoditi preventivne i edukativne aktivnosti, uključujući razgovore sa vozačima i podjelu informativnih materijala, sa ciljem podizanja svijesti o odgovornom ponašanju u saobraćaju.
Dodaju da u okviru redovnih saobraćajnih kontrola, prema vozačima kod kojih se utvrdi da su koristili mobilni telefon na način suprotan odredbama Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima preduzimaće se zakonom propisane sankcije.
Zaključuju da je ova kampanja dio šire strategije Uprave policije usmjerene na kontinuirano unapređenje saobraćajne kulture i odgovornosti građana, kroz nacionalne, regionalne i lokalne aktivnosti koje obuhvataju kontrole brzine, prisustva alkohola u organizmu, korišćenja sigurnosnog pojasa i drugih ključnih faktora rizika.
Blazo Saranovic veoma kljucna figura za zloupotrebu polozaja...multimilionska igra
Vesna kolateral...
Savo Paraca sledeci?
Zarija Franovic?
Bivsi direktor Agencije za elektronske komunikacije izgradnja tornja i kupovina prostora za agenciju u profesorsku?
Parlament varijabile dnevnice nepovratni krediti od 30k za zamjenu rasvete?
Aj prisjetite se jos ovih igraca...
Evo pipun tj asanovic namjestena autobuska stajalista od 10k ...
Mugici?
Vukovic?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 17-02-26 at 06:18.
Tek su ih jutros priveli kod tužioca, tako da je to običnih 24h dok se ne daju izjave a onda nakon toga ide ostalo. Đe nađoše Krcuna, koliko čovjek ima 70+ godina jel?
Pokojna žena mu je bila liberlka i gradonačelnica Budve ako dobro pamtim.
Vjerovatno je očigledno zajebala stvar, ali nije da nismo imali i prethodno očiglednih školskih primjera pa ih tužilaštvo i sudstvo ne zakucaše.
A pritvor je iz razloga što kaže @mexiko gospoja ima pasoš BiH pa bi mogla uteć a vidimo da policija nije baš najbolja za ove u kućni pritvor da ih pripazi i slično.
Last edited by hercules; 17-02-26 at 08:09.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Putna isprava se može oduzeti a opasnost od bjekstva se ne mjeri time što su drugi ljudi uspjeli da pobjegnu nego u svakom pojedinačnom slučaju. A Vesna Bratić, koliko ja znam, nema milione eura i veze sa podzemljem da bi mogla da se krije u nekoj drugoj državi. Ali i to je nebitno. Ako sud idredi pritvor, da smo zdrravo.
Problem je u originalnom postu na koji sam reagovao, a koji je očigledno išao u pravcu toga da nisu trebali da joj odrede samo zadržavanje od 72h nego odmah pritvor, što govori o 1) nepoznavanju zakonskih procedura i 2) tretiranju pritvora kao zaslužene kazne.
Last edited by VanjaTheMan; 17-02-26 at 09:39.
There are currently 11 users browsing this thread. (3 members and 8 guests)
Bookmarks