Naspes 12 000 kvadrata na more zakonito?
Neko je iz opstina i ministarstava dobre pare za ovo uzeo.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Олош и једни и други.
Олош.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A nije vam smetalo kad su Carine bili miljenik DPS i betonirale?
Aaaaa, sad je u nove. E jbg. Vuk sit ovce na broju. Demokratija, sto ces.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ne vjerujem da ljudi pricaju da slaven uzima pare. Covjek koji se 30godina borio
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Naravno da se ugrađuje administracija isto ko i dps. Nisu te dozvole besplatne.
A more ko jebe.
Sad ce ona zena opet da gostuje na vijesti i da kaze da biznismen i djeca ne bacaju kamencice u more ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I Budvani konja za trku imaju.
I ovaj što je maslinjak ošega se sa Slavenom borio 30 godina, isto ka i Čedo.
https://x.com/svetistefan4/status/20...MNfGKNr96RlWvw
Niste mi jasni što se abite… jesu li uhapsili glavnog građevinskog inspektora jer je uzima pare. I prvo što je Slaven izjavio bilo je “Ne dajem ostavku”.
Onaj DPS-ov Paka makar ostavku dade.
Pa dragi osvježivači, za ovo ste se borili.
Ako ste mislili da ćete dobiti nešto bolje, sorry, neznanje i loše procjene koštaju…
Tko leti, vrijedi...
Ove su orezane brate u Hristu![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Misliš?
Ne razumijem se, ali mi ne liči na orezivanje
Tko leti, vrijedi...
Javiće se neko još stručniji, ali 99 posto jeste.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Lici na rekonstrukciju vec rekonstruisanih maslina.
To su stari, zapušteni maslinici koje tako podrežu na metar, dva iznad zemlje da se podmlade. Tako je meni objašnjeno. Zadnjih godina se može vidjeti baš često...
Veli komentar ... cekamo nekog ko ima masline
Ovo je slucaj za Specijalno tuzilastvo. Nazalost zmure i oni na dosta stvari..eto gdje smo.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Da su ošegane, kidao bi ih do zemlje, ne bi ovako ostavio. Ovako se orezuju stare masline, koje većinom imaju sasušeno ili bolesno granje, pa se sve to pokida, rezovi se premazuju voskom i dobar dio njih se tako oporavi i spasi.
Nikad vise ljudi u Novom nije bilo nego u ovih 2-3 dana (mislim na period Mimoze). Zacudjen ostadoh danas, kisa pljusti, setaliste na potezu Igalo - Savina krcato kao da je kraj juna a ne februar.
Zaljubljeni...
Masline se orezu ovako prve godine na metar, dva da se pomlade. Sljedece godine se povade bagerom I usade u jumbo vrece da se spreme za prodaju ili ukrasavanje. Cijena po sadnici za visegodisnje drvo bude od 500 do 1000 eura. Poslje se u te iste rupe sade nove mlade masline da se maslinik obnovi. Ovako bi trebalo. Druga stvar sto se to isto zemljiste koristi poslje za gradnju a ne za masline.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Bukvalno sam identican kometar imao prije par dana u prici sa suprugom.
Iskreno ne znam jesul' nesto mijenjali il' je puka sreca, al' sta god da je dobro je doslo. Znam da stvarno svake godine imaju sasvim solidan (ali nedovoljan) marketing u regionu, moguce da su to pojacali za ovu Mimozu.
Koji zlocin sta su uradili od obale
Sent from my S25+ using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Nije ono los projekat za hotele
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks