Crna Farsa...
Kakav šamar...uh
Sta da osvoji tripi LS? A ne moze pored Intera,vi ste za ovo takmičenje,u formi ste,Damfris da se vrati,ove bi opeglali AM ko gu****
Prvo nesrecni prvi gol,cista greska golmana. Kasado 2 puta ili 3 ne znam koliko puta gubi loptu na sredini puca kontra. Eto u drugo totalno drugacije bilo,mnogo manje kontri i sansi je bilo
Sreca mogll su 6,7 primiti,i da jesu da mu Flick spusti odbranu dolje,a ne mozes protiv svakoga tako igrati kada nemas igrace da ti cuvaju loptu
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Crna Farsa...
Kakav šamar...uh
Parma igra u talijansku ligu.
Mislim da su Albasetea dobili u prijateljskoj neđe prije.
Volim ovako kad izgube Barsa i Real posebno ubjedljivo.
Kad ih malo spušte na zemlju.
Prsla odbrana,sad da se skupimo mi sa foruma dali bi im ta dva gola.
Nema podmuklijih igraca od igraca barselonete, godinama.ovog Erika Garsiju bih mlatio svaki dan.
Pogadja ga lopta u ruku, on pokazuje da su grudi bile u pitanju.. posle pravi faul za crveni, on udara igraca Atletika kao zadnji igrac i on poce da se previja, kao da je on pretrpio faul. Da ne bi Vara ne bi dobio crveni. Posle nesto psuje u tunel, pih, pravo katalonsko govedo.
Gledacu dje hocu tebra i smiri malo, vecih gabelja od katalonaca nema.
Ne bih rekao da imas preko 15god,varmadrid i ove izraze koriste djeca do 15god i ti.. razumijem da imas kompleks od Reala, jbg,fan si manjeg kluba, lopovskog kluba.
Nije vazno sto ste izgubili, svejedno mi je, samo ta gluma i podmuklost igraca mi ide na k.
Mene je milo da smo vas udarili toliki kompleks,da svaki nas poraz slavite vise nego svoju pobjedu.
Decko, nauci svoje dvoriste da gledas u zivotu i ne zabijaj nos u komsiluk, malo prije sam ti rekao,gledaj kako se tvoji "ljubimci"prenemazu po terenu.
....... Toliko.......
Ne ukljucujem se u diskusiju samo pitam ovo...
Ono je Franko natjerao igrace reala da predju u barselonu jel tako ono bilo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ovo me podsjeti na vrijeme od prije 15 godina
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Nije bratu lako, garant je pod sedativima.
Barsa udarila Realu kompleks,a ovi 5 puta šampioni evrope u zadnjih 10 godina,Barsa 0.
Mislim da madridisti ne bi imali ništa protiv da se nastave ti kompleksi😂
Da ova Girona ima jednog Lewandovskog ili možda Darka Pančeva, dala bi do sad 3 gola Barsi.
Kako doktorski iznose loptu dok Barsa vrši neki pseudo presing.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Isto i obratno, da Barca nema Lewandowskog i Laminea Yamala u očajnoj formi, moglo je biti i 3 gola za Barcu. Što ne mijenja činjenicu da je pozadi standardno promaja i visoka odbrana provaljena. Kad će početi prozivka Flicka? Do sad bi se svakom treneru zamjeralo s pravom što tvrdoglavo forsira nešto što očigledno više ne radi i ne pokazuje ni sposobnost da se prilagodi niti da prepozna nešto što bi se moglo popraviti?
Veliki je gubitak Iniga plus mnogo povreda ove godine. Kounde, Kubarsi, Garsija, Martin i Balde su cini mi se skoro pa sve utakmice odigrali, 5 igraca na 4 pozicije dok je Araujo bio na mental health break.
Ugasio sam sad na 2:1 nakon ovoga faula nad Koundeom, ja ne shvatam kako se ovo ne svira kao faul? Eto mozda ga nije ni takao, mozda nisam vidio dobro, al u slucaju da ga je nagazio, kako ovo nije faul? Smijesno, crnjak mi je fudbal gledat.
Izbio(prvi stigao do lopte i u nastavku ga i nagazio. Old skul ostrvska škola suđenja:nema faula. Naravno, ovaj moderni derpe fudbal i strašljivo suđenje kontinentalnih a u zadnje vrijeme i ostrvskih sudija:faul i žuti.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ja ne bih imao problem s tim da Barci nisu neđe prije poništili gol iz iste ove situacije. Samo da ga hoće pogoditi je li faul ili nije, pa da jednako sude. A realno jeste ovo gaženje faul.
Nego nebitno je to, Barca je zaslužila 0 iz ove utakmice i to je dobila. Od momenta kad je Raphinha izašao ništa nisu napravili, i onda je još i Olma makao na 1-1 i ne znam što je očekivao.
Definitivno posle ovog meča moze pricati o krizi kod igrača,dva poraza za redom ....
Mislim da Yamal nije trebao penal da izvede,cistu sansu kontru je prokockao,tako def.postaje da bude Neymar 2,da ga nema 3 utakmice,i evo ga jednu.
Odbrana je postala suplja ko sito,do sada preko 40 golova primili u svim takmičenjima.
Da se ne ponavaljam kolega je gore pisao ...
Pedri, opet pedri i 5 Mjesta Pedri.
Koliko ovaj igrač fali,da je to prosto nevjerovatno.
Sredina Olmo FDJ i Fermin mislim da goru utakmicu nisu odigrali bez nekog idealnog dodavanja prema napadu,nazad jesu prema golmanu odlicnih
Real preuzeo prvo mjesto,nastavlja se trka mnogo teze nego do sto se ocekivalo,ovo gostovanje je vazda bilo tesko,al sam se nadao potajno da ce biti bolji mec,a oni su zasluzeno izgubili.
Ima jos da se igra,bice zanimljivo.....
Flik ce da ode na kraj sezone ponavlja mu se bajern jednostavno je provaljen a plana B nema ni na vidiku a razlog jer ih je unistio fizicki prosle sezone s ogranicenim igrackom kadrom... Ovim njegovim tempom bi mogao da igra samo arsenal s postojecim rosterom i niko mislim vise ne
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks