Prvi put u istoriji porodice uže i šire, jelka još stoji i svijetli. Najmlađi član ne dozvoljava da se skloni, veli sviđa joj se to tako tu. A realno, i ja volim led lampice. Čekamo kinesku.
Poslušaj ti mene i ne dozvoljavaj da ti te poganštine staraju 30 godina i samo projure kao misli, ka ona gajba piva, nego nađi "nešto"![]()
Ne znam da li me više čini srećnom uloga tetke po krvi ili uloga tetke po izboru dvije duše, baš mrtva trka.
Danas joj je rođendan, a daljina fizička. Šaljem gifove, sličice, virtualne zagrljaje, torte, ljubičice, lijepe želje i misli, odgova mi "Hvala tetka".
I obrnem je da joj vidim osmijeh. Čeka u muzičkoj čas, svira harmoniku.
2018-te smo se srele. Koliko sam bila frapirana zrelošću i strahovima koje dijete od 3 godine može imati... danas me nema srećnije kad vidim da su/smo uspjeli da je ipak "obrnemo" na djetinjstvo, bezbrižnost, povjerenje... još jedan razlog za dobar dan![]()
Izmjenjah nekom narodu koeficijente za obračun zarada kroz ugovore... jes da ih neće ojačati koliko bi voljela al' za danas - fino jes.
Gagarin nikad nije imao ljepši avatar. Konačno je se pronašao![]()
Everyday is Valentine's day when you are in the right relationship.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Svaki dan je dobar za upiranje.
❤️
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovako su i mene znali da šalju u svoje pero kad se opaučim neđe od alkohola noć prije, samo što ja nisam bio srećan kad čitam te poruke no me obično pucala anksioznost...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
ahhaha ovo su random poruke, a moji se raspadaju u istom slucaju i ne padam im na pamet ja u tom trenutku ahaahahah
super![]()
Meh, nemam problema sa porukama zabrinutosti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Za mene brinu jedino kad im sto zarebav
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dobar krompir
Kad se oslobodim nekakvih tabela, unesem red u nečiji haos, pa neka se sad on snalazi u to
![]()
Kad ti roditelje pamte kao dobar primjer ♥️♥️
Dugi topli razgovori.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Miris ovoga, nešto je poranio sa cvijetom, mada kako kod koga i zavisi od vrste, ali svakako prelijepo.
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks