Iako i dalje mislim da je AI... ne moze ova drzava...
I da se trudis da povuces sve pogresne poteze pa to ne bi uspjelo...
Jel realno? Hahahahahahahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Iako i dalje mislim da je AI... ne moze ova drzava...
I da se trudis da povuces sve pogresne poteze pa to ne bi uspjelo...
Last edited by hercules; 12-02-26 at 21:59.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Šćepo izdimio cim se prijeti Komnenicu
Nece ga zaspijevat nocas ni on ni Šaro, sanjace emisiju
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 12-02-26 at 22:00.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Evo ukočena slika na TV Vijesti. Pretres?
Evo pustamo Jodzirove suze za Komnenicem i njegovim tehnickim i kreativnim timom...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Niko nije siguran nocas. Medeni kreira haos u drzavi. Fale ovi naslovi opasno. Ko nas je kleo nije dangubio
Možda ono nije Komnenić, nego AI.
Šta kaže struka, Šćeeeeeepo??
Tko leti, vrijedi...
Šteta što priča sa pozivom nije bila u prošloj emisiji.
Bukva bi uhapsila Komnenića na licu mjesta![]()
Trebao je pozvati i nekog od tih starijih pozornika koji su sada u beneficiranoj penziji i koji su barem jednu nocnu imali i barem jednom primijenili ovlascenja u zivotu da im fino objasni sta bi on ucinio da mu nadredjeni kaze idi tu i tu i ako ovaj krene napolje vrati ga natrag.
svaka cast milosu, evo zbog njega svi sad vole petra, do juce su mu oci vadili
nothing comes from violence and nothing ever could
Padose neke teške riječi sinoc na račun medijske kuce. Nadjenu im škuri šaran prvi put ime tabloid. Eto ka' da sam mu ja šapnuo na uvce. Xaxxaxa. Mozda su i prelistavali malo forum sinoc. Evo da se uozbiljim Petru je bolje da napravi podkaste nesto tipa balkan info, balkanska taraba, čičinaa magaza i sl. Nego da komromituje i bruka ono malo postenih ljudi sa kojima je okružen.
Last edited by Giile; 13-02-26 at 07:20.
Kako svjetionik demokratija i luča borbe protiv kriminala postane tabloid kad ljaljašima dirneš Šara i Šćeeeeeeeepa.
Da sam na mjesto Petra kad zovnem ljaljaše spremio bi im iznenađenja. Upalio bi ometač za telefone, za njihovo dobro. Možda bi imali nekog ljudskog lika kad ne bi samo čitali poruke koje im Bogdanović proslijedi.
Vijesti ka Vijesti.
Nekad režimske, nekad opozicione, zavisi ko im sipa. Više cash, manje informacije.
Tko leti, vrijedi...
Vazda li se neko hapšenje desi kad ljaljašima uzdrmaju kavez odma nađu neko bombastično hapšenje, mora da je Simović bio na odmoru pa su se sjetili Barovića.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
E jadne su te vijesti ko im je šef. I na sto su spali da im sinoc konzument psihoaktivnih supstanci spasava obraz. I toboš se on uvrijedi kad mu onaj drug pljunuo da je napravio tabloid u emisiju. Oni misle da dižu rejting, a nijedan cestiti gradjanin ono sinoc nije moga da odgleda duze od 2 minuta. Naucili su mafijase da ih oslovljavaju sa gospodine, a znamo dobro ko su i sto su. Ova emisija je zastiđe crne gore. Gagarine jesi uzeo jutros svoju dnevnu dozu tabloida vijesti.
Jeste, sigurno su ovo prije dva dana pripremili. Takođe bez ikakvog razloga kad je on u pitanju. Meni je nevjerovatno koliko su ljudi mislili da nikad neće pasti kad on 2018. radi ovo, a multimilioner je.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Komnenić i Vijesti su krivci za sve ovo što se dešava u Crnu Goru.
I DPS naravno.
Pravda za komnenića i šefa mu. Evo kod bokana nakurve da im se sredi jer su zaslužili
Vijesti su tabloidno lažavo korumpirano smeće još od početka 2000ih. Nego ne vidi se to kad pljuju i kleveću one koje ne voliš, samo kad tvoji dođu na red.
Pravda za Šarana ćosavog.
Ža` mi ga je bilo...
Ja imam jedno pitanje, da li je Komnenić poslije emisije pozvan u policiju bez naloga suda? Ako jeste, kako to, zar se to može...
Ocito je ovo dugo smisljano.
Pretpostavljam da su pravi snimci "montirani" da izgledaju kao AI.
Da bi navukli ove iz MUP-a da daju saopstenje da su generisani AI alatima.
Pa na kraju se ukljucuje u emisiju da ih obruka.
Usuto je masu kesa odje, medeni ne zna koliko je 2+2, a ne da sam sve ovo smisli
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Ovo je sad postala parola cestitog Dps-a. Mi smo krivi. Kako su jadni omrčenjaci tješe se sto su ovi 5x gori. Komnenic je kao prvo jako nekulturna osoba, koja dovodi iste u emisiju i valja se u to blato s njima. I sad neko treba tome da se divi. Mi samo komentarisemo ponasanje i do cega je doslo mrčeno novinarstvo u crnu goru
Pričajte vi što god oćete, ali ovo nije AI.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks