Saranovic je rijetko nevaspitan sagovornik. Svakog je prekinuo. Nego dobro Petrove emisije tako i bitisu.
Jel ovo moj ministre , o moj bivsi ministre...
Evo Adzic brani Medenicu...![]()
Ps dobar kadar Saranovic drzi im bukvicu!)) dobar kadar profesionalna deformacija
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 12-02-26 at 19:52.
Saranovic je rijetko nevaspitan sagovornik. Svakog je prekinuo. Nego dobro Petrove emisije tako i bitisu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Izadje iz ormara Network, svi iz Demokrata su mu najbolji, hahaha
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ponovo izdrazah 2 min da gledam Komnenica i prebacih na kosarku...
Vise puta sam mu skrenuo paznju uzivo da je nekulturno da konstantno prekida goste, ali okle ne jebe zivu silu.
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Obračun ministara policije konobara i pripravnika iz knjigovodstvene agencije. Ne vidim problem. Mada ne gledam ni emisiju, tako da nije čudo što ne vidim problem. Osim u svakodnevnom životu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
avet, Ayrton, crane_operator, extravaganca, Gagarin, Giile, kaemSe, remark, Tica
Шта је Шарановић све нешто пискарао током емисије да ми је знат.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pa koga moze komnenic drugoga da dovede u emisiju. Pipuna je li hahahhaha. Evo se od muke nasmijah kakva smo prsla drzava postali
Nije AI a možda i jeste...
Pa e. Poslije detaljne istrage, Šaranović došao do zaključka da na snimku jeste Medenica ili da nije. Nemam izbora nego da priznam da je čovjek pravilno zaključio.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ovaj Šaranović je AI.
Dajte taj snimak. Ostalo je nebitno
šaran iliti krap
Posle 2 minuta gledanja ove jadne emisije, zaključio sam da je uljez adzic nece da plati pice posle emisije
Mjerodavni stav struke o snimku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Jbt, imam bolji tel i net od milosa medenice
nothing comes from violence and nothing ever could
Snimak je pušten nakon što su učesnici emisije Danilo Šaranović - ministar unutrašnjih poslova (Demokrate), Filip Adžić - bivši ministar unutrašnjih poslova (URA), Mihailo Anđušić - član skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu (DPS) napustili studio.
Znaci kako da kazem urednik otvoreno se SPRDA sa ministrima i nekim odborom...
Taman kad pomislim da me nista ne moze iznenaditi...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Struka se još jednom oglasila
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ovo je prirodna intelEgencija
Проблем уопште није био у Полицији него у Суду, који није био способан, или није хтио да заврши процес за вријеме трајања притвора.
Али Демократе и Шћепановић су се толико упетљали у неку глупу причу, да их је на крају полуписмени наркоман из Колашина превеслао.
Но лако ми је за шорање по Демократама, али ми није лако за шорање по држави.А ово јесте шорање по држави.
На крају ће га и ухватити, али ће се подуго памтити овај трансфер блама.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Jes pa da iskoci na zadnji prozor
nothing comes from violence and nothing ever could
Ograničeni polupećinski lik koji je nekako nabubao pravni fakultet i u svojoj ograničenoj svijesti sebe doživljava kao vrhunskog pravnika i beskorisna, nesposobna neznalica, retard koji je jedino sposoban da izbacuje prazne političke parole
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks