Originally Posted by
Gagarin
Kad sam bio mali, u sumraku socijalizma jedne sezone konobarisao sam u restoranu na St. Stefanu (nije bila neka akcija za momčića pravo da vam kažem).
Kupat se moglo na lijevu plažu, desna za goste hotela St. Stefan, Kraljeva za hotel joji je iza, a Kraljičina za onaj srušeni hotel u Miločer.
Nama je bilo rekomneded da se ne kupamo na te plaže i ne brkamo sa gostima, a svakako nisu bila mjesta za omladinu koju pucaju hormoni.
Znam kad smo šetali da su plaže bile poluprazne.
Potom, početak 2000-tih, prije privatizacije, bila je otovrena Kraljeva, nešto se plaćalo i nisi moga svoj suncobran.
Mada, tada su svi ti hoteli, uključujući Sveti Stefan bili u poluraspadnutom stanju. A i cjenovno bili dostupni čak i raji.
Posle prodaje, bilo što je bilo.
Ako se slomi 1000+ eura za sobu, ljudi očekuju neku privatnost za te pare. Ako ne može, lijepo se kaže odma ulagaču i on fino krene da pravi "Čedove hotele" za njemačke penzionere i sve je OK.
A ne može ekskluziva i 1000 eura soba i da upaneš sa ležaljkom na selfi koje hiljade turista koju okače na ista.
Enivej...
Št
o se arbitraže tiče, ćemo da vidimo. Ako izgubi Statis, gubi iz svoga džepa. Ako izgubi država neće ništa platit ni Bato ni Kiko koji su palinjali narod da oburda ogradu. Neće ni Jadov koji je podrža sve sa mjesta ministra ekonomije i turizma.
Platiće država. Taman sam htio napisat svi mi kroz lošije zdravstvo, škole itd... Ali možda bude samo manje stojserskih uhljeba SASjevera u državu.
Jedini winner arbitraže koji se obezbijedio je Lažojko, koji je namjestio da advokatske usuge idu preko onoga Kuštrova preko kojega izvlači pare još od prve emisije obveznica i ukidanja partnerstva za puta HN-Trebinje.
Izabrali su kantu od advokata koji se ovime nikad nije bavio, ali sjelo 200-300K, što ga briga što država puca 500x više.
Po izboru advokata rekao bih da ćemo sigurno nešto platit. Arbitraže svakako ne dosude nikad traženo, no se neđe "nađu" oko sredine.
Usput, onaj Milov mafijaški režim dobio je dvije arbitraže protiv Deripaske.
Bookmarks