Makse idi od banke do banke i pregovaraj
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Previše je ovo. Ja sam keš kredit podigao sa ovolikom kamatom.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ja imam kredit u NLB i rado bih isao da pregovaram , no ne znam kako doc do nekog jaceg i ozbiljnijeg za pregovor jer one komercijaliste tamo boli dupe . Najlakse im je da kazu odmah ne moze CAO ... a malo me nervira taj stav jer znam da se moze pregovarat
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ovo ne znam bas kako i u kojim uslovima. Ja kao radnik banke imam povlascene uslove fiksna ks 4.95%. Na stambeni kredit.
Trenutno jos dje znam da su ks povoljnije je orva banka (drug digao 150k na 4.99%), zapad banka ali je kraci rok otplate. Od ljeta dobijaju na 20g tek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by AmFi; 11-02-26 at 20:21.
Poslah ti sve detalje na pp
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
4.29 dobio moj rodjeni brat u NLB, prije pola god, digak cini mi se 60k
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Jesu li ovo gotovinski ili stambeni krediti ovo ispod 5%
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gotovinski teško da ko dobije ispod 5%
Dobije ali baš rijetko…
Ja pitah neki dan u CKB 5% kamata za stambeni kredit a 4.8% ako je stan u izgradnji.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
erste mi upravo odobrila kredit 3.99 (akcija mladi bračni parovi, iako nisam tako mlad), ali mi je kratak otplatni rok (4godine)
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Zna li ko šta se ovđe dešava?
https://www.cdm.me/ekonomija/sekulov...-trpio-mobing/
Mozda neki klip u najavi
Satelitski resiveri/oprema
Placanje cg-hrvatska isti dan. Tacnije posle 5h leglo
f6
Pa odmah vide uplatu na mBank.
A narednog dana im stize izvod…
I mozes da izvuces PDF potvrdu o placanju.
Dokle ce kod nas da traje kameno doba![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Samo jedan 'update' nakon nedavnog azuriranja NLB Klik-a i sa njim NLB Pay.
Zaista nemam zivaca ni vremena da pisem detalje a vjerujem da svi koji imaju NLB e-banking imaju isto/slicno iskustvo pa nema ni potrebe.
Sve u svemu, prije je sve radilo dosta lose ali je nekako radilo... sad je 5x gore, u svakom smislu.
Ja ne mogu da vjerujem koliko su ti ljudi nesposobni i koliko puta "unaprijedjuju" aplikacije a one svaki put gore od prethodne verzije.
Zaista nevjerovatno!
P.S. I ne, necu mijenjat' banku radi toga... samo prenosim dio frustracije zbog jako nesposobnih ljudi.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ok, znam da neces mijenjati banku ali kao neko ko je bio istog stava dugi niz godina te ga promijenio... Miran sam od kako predjoh u HB (za sad), barem sto se e-bankinga tice. Deset puta bolji nego NLB sranj*.
I dalje mi je aktivan NLB racun jer mi treba za neke sitnice al' upravo razmisljam da ga ugasim u potpunosti bas radi NLB klika/NLB pay.
Da li vam radi Presto app? Nasao neki bug, renstalirao app i sada mi ne stize sms.
Prijavio sam im…
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks