Za usisivac.
Za usisivac.
https://ananas.me/proizvod/bosch-sta...l-crni/4787052
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Ja imam ovakav samo crveni ProAnimal ... koristimo ga svakodnevno po par puta evo josh malo pa ce godina i da kucnem ne cuje . @Skodilak ovo za baterije ti je tacno , ali da znas da ove baterije pasuju samo na Core njihove uredjaje , ja sam se ponadao da ce pasovati baterije sa Bosch Profesional alata kao sto su srafilice, busilice i sl...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mogu baterije i na zeleni Bosch, ima tu srafilica, reflektor, trimer, kosačica, trimer za ogradu, ....Datika ima dobre cijene i izbor. Za kucnu upotrebu dovoljno.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Last edited by skodilak; 04-02-26 at 08:26.
250e za usisivač. I to je vrijeme došlo
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
25% popusta na sve u tehnoplus do 21feb
Predložite da se uzme u Tehnoplus neki od aparata za espresso (od ovih malo "jačih")...
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 10-02-26 at 15:32.
Kakva su iskustva sa Air fryerima? Ima li tu kakve razlike? Razmisljamo se da uzmemo najvise zbog djece, da bismo im malo zdravije uzine i obroke spremali...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ka i svakome prva tri mjeseca ces da ga koristis a onda ces da ga odjavis
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Mojsije, koji si tacno model kupio i gdje ga ima kod nas? Zar i oni sa staklenom posudom nemaju na dnu posude resetku koja je presvucena nekim non stick materijalom (neka tefal alternativa)?
Friteza Xiaomi Mi Smart Air Fryer White 6.5L (vrući vazduh) https://share.google/pvVTnbu5Mvo4vDXVR
Ovo uzeto prije 2 godine i radi bez problema. Kad crkne opet uzimam isti. Najbitnije da je sto veca posuda, drugo sve manje vise isto na svaki. Djeca naucena sebi obrok da spreme u njega. Perem se u masinu za sudje, preporuka svakako.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Mi svakodnevno koristimo Air Fryer, evo skoro dvije godine. Odlična stvar, samo treba provaliti kako se u njemu najbolje sprema hrana.
Cuvajte kad stavljate papir, jedan dan poče da varniči i vidim krwnuo papir da gori.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koju imate ves masinu za pranje i kako vam se pokazala? Evo drugi put gorenje mijenja komplet masinu u garantnom roku jer nemaju djelova
Ovaj put su amortizeri u pitanju i ne svatam da nemaju to da zamijene...
Whirlpool? Indesit? Beko?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Posle 8 godina izrabljivanja, opet kupio Candy
Imam LG kombinovanu masinu(pranje, sušenje) radi bez greske evo 3 godine.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks