i meni se maklo, platila sam im 100 da ne propadnu
Vidji makli se a ja platio dva komada
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
i meni se maklo, platila sam im 100 da ne propadnu
nothing comes from violence and nothing ever could
Bice update po 20e jos![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Vratiše decembarske, možda su se preračunali pa da nas iznenade sad...
Hahahah ja se nadam da ce dolje
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Samo se nadajte
Sto bi rekle pdgricanke
Pa veazii
Nista od toga bih sad do distribucije da prijavim novo brojilo i odstampa mi racun i stoji ista cifra
Dzabe ste se nadali
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Stalno njima puca sajt
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
E jbg onda, ja se ponadah da je neko greskom dodao 100e vise nego prosli mjesec
E da mi je kakav potok na imanje pa da napravim hidro elektranu
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kad se nisam slogirao sinoć kad sam vidio 243 eura za januar. Inace racuni od 100-120 eura prosjek.
Sad da provjerim, u aplikaciji stoji 0.00 sto me raduje jer mora ono biti greska
150, ako znam kako jad me zna. Jedna klima inverter, masina za ves, i to je to sto se vecih potrosaca tice.
Samo uzorak na ovom topicu je dovoljan da se vidi kakva je to bagra lopovska i da oni pojma nemaju šta rade
Jos aplikacija ne radi, izgoreli
uzimali su sigurno 27-28.12. ... svi su spremali za praznike pred novu godinu a onda cio januar 31. dan i vj. uzeli stanje pred prvi i onda haos. ista stvar svake godine , samo sto je iz godine u godinu strtuja i lopovluk od strane epcg sve veci
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ko ima pristup brojilu, lako mu je utvrditi je li ovo što kažeš. Uđe se u meni brojila vidi se potrošnja brojila za "prethodni period", koji softver brojila računa od 01.u 00h do 30/31 u 00h. Ako se poklapa, onda je očitan samo januar a kod nas inače inkasanta nisam vidio godinama. Kupe stanje daljinski i poklapa mi se potrošnja sa brojila i na računu
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Kopka me ova misao
Mogu li iz EDistribucije daljinski da stanje na racunu povecaju za npr 500 kw onako, vide ovaj placa redovno sve, pa evo mu jos kad je tako azuran?
U današnjem svijetu IT sve može. Samo me interesuje kad nastupa taj trenutak odluke i ko pritiska to puce za +500. Nemojmo se zezati, u ovoj malo većoj varošici od CG đe svako svakog zna, da neko to može da uradi a da ne progovori kumu/ljubavnici o tome kakvu moć on ima...baš teško
Ako je sve softverski riješeno, a moglo bi biti, onda se tako nešto naručivalo kod proizvođača brojila ili su to oni nudili kao sakrivenu opciju u ponudi, što bi opet, po meni, kad tad procurilo. Pa procuri li i afera snajper safari a ne krađa naroda
PS. Nek me isprave stručnjaci za sotver sa foruma, ali đe ima puce ili đe se može štriklirati opcija za +500 onda mora imati i za -500, a to onda znači da imaš višestruku moć i to je garantujem nemoguće držati u sebi a ne podijeliti sa kumom/ljubavnicom...
Last edited by joni; 10-02-26 at 15:59.
Ja pocinjem da sumnjam da nesto nije u redu.
Sutra cu ici da mi objasne na sto smo kuci trošili po 70 kilovata dnevno u januaru a da pri tom 7 dana nismo bili kuci mi (nesto) mladji nego samo matorci koji ni klimu ne pale nego drva loze za grijanje.
Tobož duplo veća potrošnja nego u decembru i duplo veći račun. Dobar pokušaj ali "netje da može".
Look upon my works ye mighty and this pear...
Sto ces da preuzmes povodom toga ako smijem da pitam?
E i mene zanima jer bih se i ja zalio
Evo sad gledam moj račun koji uvjek redovno plaćam.
Januar 122€ (990kwh ukupno)-nema stavka popust zbog redovnog plaćanja
Decembar 94€ (826kwh ukupno)-ima stavka popust, nije velik ali ga ima.
Što je u pitanju?
PS. sad bolje pročitah stavka se naziva: " popust na mrežne usluge 6,4%"
U decembru ga ima u januaru nema?!?
Last edited by joni; 11-02-26 at 08:25.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks