Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 126 to 147 of 147

Thread: National Football League (NFL)

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

Quote Originally Posted by To Madeira View Post

U drugoj utakmici, u najstarijem derbiju NFL-a i jednom od simbola rivalstva u američkom sportu, Packersi našeg mihe vodili i dominirali i onda prodali dvocifrenu razliku u četvrtoj četvrtini. Kolaps, samoubistvo, kicker koji je ostavio X poena na terenu, Bearsi koji odjednom igraju lopte, suludi pozivi akcija Packersa... Jedna od onih utakmica u kojoj je jasno da bolji ide kući, ali to je tako u NFL.
    Opet epski choke Packers special tima, kickera poslati u Kinu..

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    467
    Thanked in
    295 Posts

Ende za šampione, tri tima iz NFC West među 4 u NFC divizijskoj rundi, a nekako je takav bio i utisak iz regularne sezone, da su ozbiljniji od svih ostalih. 49ers ispod radara, malo i zbog povreda, ali odlični kao i uvijek kad dođe do završnice, pogotovo Purdy brat otpisani. Eaglese je koštao promašeni extra poen s početka utakmice (sumnjive odluke da nisu ni pokušali da ga nadoknade nakon kasnijih tačdauna), zbog toga su na kraju morali da jure 6 umjesto 3 poena.

Ne mogu New England stvarno, nadam se šokovima i Chargersima, ali tradicija kaže da kad tim putuje sa obale na obalu, pa još iz sunca u snijeg, to obično ne prođe dobro. Sjutra će mi cijeli dan biti pobrkan, strijepnja i čekanje mojih invalida da još jednom ispadnu u prvoj utakmici playoffa do kojeg su tradicionalno jedva i volšebno došli.

3. The Following User Says Thank You to To Madeira For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    467
    Thanked in
    295 Posts

Razbijanje na kraju iako je bilo neizvjesno do posljednje četvrtine, ali bolji ide dalje i dobro je što je tako, makar zbog mojih živaca. Napad 0, kao i u većini sezone protiv dobrih protivnika, a ova odbrana Texansa je vjerovatno najbolja protiv koje se igralo ove godine. Rodgersu nemam što da zamjerim, odradio je više nego što sam se nadao.

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    467
    Thanked in
    295 Posts

Playoff nastavlja da kida, produžetak u Denveru. Strašna utakmica, i jedni i drugi gubili loptu i smjenjivali se u vođstvu, na kraju Billsi spektakularnom trik akcijom stigli u poziciju da izjednače u posljednjem trenutku field goalom.

Da vidimo produžetak i da vidimo što se dešava u scenariju ako Denver, koji ima prvi posjed, postigne 7 poena, a Billsi uzvrate svojim touchdownom.

edit: ništa od toga, Denver nije ni pola prešao, sad Billsi imaju da pređu 60ak jardi i pogode FG i to je to.
    Last edited by To Madeira; 18-01-26 at 00:54.

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    467
    Thanked in
    295 Posts

Glup kraj u režiji defanzivnih kazni i još goreg interceptiona Billsa. Misterija je što je hvatanje u NFL-u, ono što zdravorazumski jeste po NFL pravilima nekad jeste, a nekad nije, i večeras je bilo da nije nego da je interception u ključnom momentu utakmice. Makar su ga konstantno sudili posljednjih par puta što sam ja vidio, pa bar eto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,144
    Thanked in
    829 Posts

jedna od onih situacija koje ne mogu bit blize 50/50 i gdje bi najradije svirali neku vrstu mrtve lopte i podbacivanja. je li ruka na lopti dovoljna da se ignorise koljeno na travi, sta je doslo i koliko milisekundi prije. dobar nogomet za neutralce.
    kao nagradu za prolaz, bo nix dobio operaciju zgloba.
    Last edited by moon safari; 18-01-26 at 04:34.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    6,077
    Thanks Thanks Received 
    6,606
    Thanked in
    3,151 Posts

Ако СЈ Strouda не замијене на полувријеме готово је ово. Момак је у главу прсо потпуно.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,077
    Thanks Thanks Received 
    6,606
    Thanked in
    3,151 Posts

Ево опет. 4 инт за 1/2. Мичите га.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    576
    Thanked in
    323 Posts

Kad nema igre po zemlji, a imaš mladog qb logicno ovo bude. On je cijelu sezonu nekonzistentan, ali ne fakat premašio sve sa 4

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    467
    Thanked in
    295 Posts

Najjače je što je Stroud bio odličan u rookie sezoni i od tad ništa. Nudili su se Patriotsi, nije ni Maye briljirao (ovoliko grešaka je imao i jesenas protiv Steelersa kad sam ga gledao), ali ne može se sa poklonjenim loptama protivniku nikako. Šteta za odbranu Texansa, i večeras su odradili svoje i odlična sezona za njih. Sa povredom Nixa, Patriotsima je otvoren put do Super Bowla, jebaihpas opet su dobri.

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    467
    Thanked in
    295 Posts

Ao, Caleb Williams heroj i Caleb Williams krvnik. Kakav je pas za sva vremena izvukao da izbore produžetak, i mislim da su kiksali što tu nisu išli za 2. U produžetku je sastavio strašan drive, sam je izvukao dva downa trčeći i taman kad je falilo još samo jedan pas da napravi da uđu u FG zonu, bačio je preglup interception. Šteta, prejak kraj utakmice je bio.

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    467
    Thanked in
    295 Posts

Jebotebog, najgore poluvrijeme ikad. Pjani Denver deset puta bolji i umjesto da vode makar dva posjeda razlike, oni se zajebavaju i greškama daju ovima vještačko disanje. Nisam siguran da sudije nisu usrale presudu za fumble jer odbrambeni igrač pravi kontakt sa rukom koja ide naprijed pa je po pravilu to pas unaprijed i zbog toga ne može biti pas unazad i posljedično fumble, ali sad je to gotovo i nebitno.

U stvari, najpoštenije bi bilo da cijeli ishod utakmice bude nebitan i da predstavnik NFC-a raznese 40 razlike bilo koga od ovo dvoje.

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    467
    Thanked in
    295 Posts

Quote Originally Posted by efamouspg View Post
    @To Madeira vrijeme je da ispratimo pravi fudbal i da djuskamo uz Bad Bunnya par sati iza ponoci

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    Nadam se da će biti gotovo do poluvremena jer je ipak radni dan sjutra, a đuskanje ću morati da prepustim tebi jer sam i zvanično star - ne znam ama baš nijednu pjesmu ovog gospodina. Nego, Samu Darnoldu ne vjerujem ništa, strijepim da se neće puštati grunge (eto muzike koju bar poznajem površno) nakon utakmice.

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    373 Posts

Quote Originally Posted by To Madeira View Post
    Nadam se da će biti gotovo do poluvremena jer je ipak radni dan sjutra, a đuskanje ću morati da prepustim tebi jer sam i zvanično star - ne znam ama baš nijednu pjesmu ovog gospodina. Nego, Samu Darnoldu ne vjerujem ništa, strijepim da se neće puštati grunge (eto muzike koju bar poznajem površno) nakon utakmice.
    Oprosti mi moju ruznu proslost sjutra, al moracu Patriotse podrzavat da se zahuhta malo, a i ja sumnjam da cu izdrzat preko poluvremena.

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,833
    Thanked in
    2,797 Posts

Utakmica odbrana za sad.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    467
    Thanked in
    295 Posts

Kidaju odbrane. Vidim da ljudi kukaju da je utakmica loša, mislim da nije tako, ali vidljivo je da Maye još uvijek nema iskustva sa jakim ekipama - imao je prelak raspored, kad god je imao dobre odbrane protiv sebe po pravilu se raspadao i gubio lopte, a večeras se evo nekako još i drži po tom pitanju. Međutim, ova njegova tendencija da popije sack, a da ni ne pokuša da se pomjeri ili da bači pas, ne znam, to radi i ima smisla kad je 0-0 ili kad vodiš pa nećeš da rizikuješ. Sad će biti primoran da rizikuje.

Darnold u svom punom sjaju, par dobrih dodavanja i jedno pet puta gorih, imao je 2-3 baš loša koja odbrana Patriotsa nije skinula. Katastrofalan procenat dodavanja, ni da je NBA All Star iz 2000ih. Ključ pobjede Seahawksa je da on ne proda loptu nijednom ili ako baš mora, onda da ne bude na glupom mjestu blizu sopstvene endzone. Walker odličan i on je prevaga za sad.

Mada, ovo dnevno svijetlo i šareniš na terenu i van njega i malo poena zaista odaje utisak kao da je popodnevna oktobarska utakmica na stadionu Tottenhama, a ne Super Bowl.
    Last edited by To Madeira; 09-02-26 at 01:21.

18. The Following 2 Users Say Thank You to To Madeira For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,833
    Thanked in
    2,797 Posts

Mislio sam da ne moze biti gori half time show od prosle godine ali evo moze.

Lady Gaga i Ricky Martin izvukose nesto.
    Spanski show in your face Donald
    Last edited by hercules; 09-02-26 at 01:30.

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    373 Posts

I meni je cudan dnevni Superbowl, ne ide nekako... al evo zadje sunce, razbudi me Bad Bunny pa dako se pokrene i Maye. Koliko sackova popi, 3-4? Poludje me brat, izbaci tu loptu jebo ga vise, gubi brat jarde svako malo.

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    373 Posts

Kaze ChatGPT da se nikad nije desilo da protivnicka ekipa zavrsi sa nulom, kao ni da se utakmica zavrsi bez touchdowna... bogomi kako je krenulo.

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,833
    Thanked in
    2,797 Posts

Bez TD nece. A sa 0 vrlo moguce.

Nece ni sa 0. Dobro je.
    Last edited by hercules; 09-02-26 at 02:37.

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    467
    Thanked in
    295 Posts

Mogli su ove sackove i defanzivni touchdown i prije dva sata da odrade, da legnem na vrijeme. Puštaj nešto od Laynea Staleya i ekipe i da se razilazimo.

Spektakl od odbrane Seattlea, a i Maye sa par sumnjivih dodavanja im je pomogao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,144
    Thanked in
    829 Posts

vjerovatno bi od naslova pjesama sa prva 3-4 albuma pearl jama mogao da se sastavi dobar recap utakmice. okusao bih se u toj disciplini da me glava ne satire.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)