Ja sam radio hibrid tako...Doduse prvo sam zvao da pitam TurboCentar hoce li mi oni sastavit i ispitat turbinu ako ja porucim djelove, a njima platim ruke uredno...I prihvatili su...
Billet aluminijum jezgro sa olaksanim impelerima, i agresivnijim zazorom krilca, doduse nije bas bilo 50e...Mislim da me na kraju sve izaslo preko 500e, i geometrija je nova stavljena...Na kraju niko odje nije umio mapirat auto jer se nije moglo vozit kad se montirala turbina, pa sam remote tjunovao s likom iz Litvanije...Evo se vozikam sad par hiljada kilometara bez problema da kucnem, a iscijedjeno je to sto moze iz nje
Ali planiram da kupim GTB2260 turbo osteceni, i da kupim ovako gotovo jezgro i sam da ga montiram, pa nek se razleti ako hoce...Bukvalno nije neka nauka, kad imas gotovo jezgro, jer ova jezgra vec dodju izbalansirana i sve ostalo na masinu...Rastavis turbo, izvadis staro jezgro, ocistis geometriju, ubacis novo jezgro i dihtunge i zasarafis...
Pogotovo ako radis turbo koji se nije nesto katastrofalno razletio da je ostetio kuciste...Obiljezis polozaj aktuatora, polazaj geometrije i rastavis, stavis novo jezgro i samo ga sastavis kao sto je bilo i to je to
![]()

Reply With Quote

Bookmarks