Je li to u slučaju kad se odslužuje kazna u kućnom pritvoru(nanogica) ili je u pitanju zabrana napuštanja adrese stanovanja(ili mjesta stanovanja, kao što je za Vesnu zabrana napuštanja Kolašina)?
Nije isto. Miloš i Vesna nisu dobili kaznu (nije im bilo presuđeno) koju treba da služe u ZIKSu ili mogu i kući da je odslužuju.
Ne vjerujem da onaj sudija od sinoć ne bi pomenuo te kazne(novčane ili zatvor do godinu) Šćepanoviću.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 06-02-26 at 21:40.
Zar se ne odredjuje pritvor ako neko prekrsi zabranu napustanja stana?
nothing comes from violence and nothing ever could
Lijepo je vidjet da pravna drzava funkcionise i postuje se slovo zakona.
Ovako se rijetko dje stite kriminalci.
Na zapad prvo pucaju pa postavljaju pitanja.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ovaj brije na suvo!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U koju konkretnu državu EU se prvo puca pa se postavljaju pitanja?
Nego, tužilaštvo, a prije svega sudstvo su bili kreteni i pod pritiskom javnosti nisu dozvoli da se Medenica brani sa slobode uz sedmocifrenu kauciju.
Da su ga pustili uz to jemstvo prvi bi ih na forum ispljuvali, a i svi režimski mediji na čeli sa Vijestima.
A sa tom kaucijom sigurno ne bi uteka.
Nego, važniji su politički poeni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
“Otvoreno govoriti o ženstvu i dalje je čin hrabrosti”
Šta je ženstvo, jbt...
Preteče me. Samo ja htjedoh postaviti na temu "omiljena/omražena riječ".
S obzirom da je prvi put čuh danas, ne znam u koju sekciju bi išla.
Malo mi 'miriše' na arhaičnu riječ : 'ženskinje'
Da vidimo prvo o čemu se radi, pa ćemo se onda određivat' je li nam omiljena ili omražena![]()
S obzirom na trendove, gramatičku rodnu ravnopravnost i sl. rekao bih da je to neka verzija ženskog plemstva...pa kombinacijom dobiješ ženstvo.
A da pročitamo mi članak, a? Ja samo naslov viđeh i ne usudih se dalje da čitam.
Gradonačelnik Podgorice Saša Mujović kazao je da očekuje da radovi na postrojenju u Botunu budu nastavljeni početkom sedmice, te da je zbog praktično jednog papira i trivijalnih stvari zapečaćeno gradilište, a da je najviše interesantna reakcija inspektora koji ekspresno reaguje u slučaju Botuna, a ne vidi nelegalnu gradnju u strogom centru Podgorice koja traje godinama.
Preko puta zgrade Glavnog grada se nalazi zgrada gdje imamo nelegalnu gradnju i to godinama traje a niko ne reaguje, dok se u Botunu taj inspektor ekspresno pojavio“, istakao je Mujović.
https://epeticije.skupstina.me/petit...ne-vakcinacije
Skoro pola potpisa već prikupljeno. Ići će ovo dalje."Poštovane dame i gospodo, mi, dole potpisani građani zahtevamo:
MOMENTALNO UKIDANJE PRISILNE VAKCINACIJE U CRNOJ GORI,
Vakcinacija može odbiti ne samo radi zdravstvenih razloga već i zarad ličnog i verskog ubeđenja.
U 18 evropskih zemalja vakcinacija nije obavezna i po uzoru na njih, mi takođe tražimo da se isti zakon promenjuje i kod nas.
Uprkos obimnim dokazima da su vakcine uzročnici epidemije autizma i mnogih drugih bolesti, Ministarstvo Zdravlja poseže za totalitarnim merama primoravanja na obaveznu vakcinaciju
Mnogobrojne studije povezuju vakcine sa epidemijom autizma i autoimunih bolesti. Na primer, u Americi se broj autistične dece popeo od 1 na 10.000 u 1980. na 1 na 50 vakcinisane dece u 2013, što je katastrofalno
Od posledica polivalentnih vakcina, koje se najavljuju uskoro u Crnoj Gori kao obavezne, je prema podacima američke državne agencije Vaccine Adverse Events Reporting System VAERS (Sistem izveštavanja o neželjenim posledicama vakcinacije), umrlo 145.000 dece.
Dragi prijatelji, u ime zdravlja i života naše dece, ukinimo ovaj drakonski zakon o obaveznoj vakcinaciji u Crnoj Gori i potpišimo peticiju.
S poštovanjem,
NVO Plava Planeta"
Mnogobrojne, veli, studije
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jesu li ovo oni sto su pili ivermektin i varikinu kad je Tramp rekao da je to ok?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Раона, слика и прилика освјежења.
Sindikat optužuje Raonića za opstrukciju povećanja plata i zloupotrebu putovanja, direktor uzvraća da rade protiv kuće
https://www.cdm.me/drustvo/umjesto-n...salje-raonica/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pet sudskih presuda kaže da je nezakonito postavljen tu đe je. Trebalo bi usvojit zakon po kojem radno iskustvo stečeno na osnovu nezakonitog zapošljavanja ne treba računati. Nebitno da li je u pitanju kupljena diploma, neispunjavanje uslova za radno mjesto ili nešto treće, ne bi trebalo da se računa.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zasto treba radno iskustvo i strucna sprema kad ce bira politicki??? O cemu se radi?
Normalno.
Obrazovanje, znanje, stručnost, iskustvo... su jednostavno precijenjene stvari
Kad su svi zajedno nakaradni da na funkcije postavljaju isključivo po političkoj liniji, neka se makar potrude da po političkoj liniji postave nekoga ko ispunjava uslove. Jadna je da politička struktura koja u svojim redovima nema ljude koji makar formalno ispunjavaju uslove za funkcije na koje se postavljaju.
Ne vidim svrhu forme stepena obrazovanja,znanja struke kad se neko dovodi na čelo preduzeća politički bez trunke prekrsajne i krivicne odgovornosti ...
Mozda jedino u neku farmu da zaposljavamo politicare za rasplod junica..no koliko su strucni ni to ne bi mogli
Svrha je da se makar na papiru ispoštuje zakon, makar u dijelu koji se tiče uslova funkcije. I da makar na papiru partije djeluju kao da imaju ljude koji su sposobni da pokrivaju najbitnije funkcije.
Zasto da se zakon ispostuje na papir kad dolaze za upravljanje ljudi sa politickog spiska??? Kako veli onaj frizerka da daje injekciju...
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks