Chomsky, vele, savjetovao Epsteina... Kako sad opako zvuči naslov Manufacturing Consent
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...vijesti_prva_m
za sve si moj @Jakuza bio u pravu
https://forum.cdm.me/showthread.php?...ce!&highlight=
nothing comes from violence and nothing ever could
Chomsky, vele, savjetovao Epsteina... Kako sad opako zvuči naslov Manufacturing Consent
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...vijesti_prva_m
The more things change, the more they stay the same.
Jes ...djeca sa kosova po epstajnu...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Takmicenje specijalnih jedinica UAE SWAT 2026.
Trenutno 8 mjesto
Ponedeljak
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ponedjeljak ujutro, kafana, za stolovima sve neki mrgudi poput mene, sjede sami i piju kafu ćutke... Kad ono međutim, evo ga majstor - sjeo lik i zvao kuma iz Amerike, metnuo poziv na spikerfon i priča o svemu i svačemu, pa i najintimnijim stvarima, za koje ja nisam siguran ni bih li ih uopšte pomenuo nekome, kamo li cijeloj kafani.
A mora se malo ego nahranit.
kakav mir ovuda ☺️
Telefon više nije alat, postao je kognitivna proteza. Bez njega se današnji čovjek osjeća kao da mu fali dio tijela ili čulo.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Dobre rezultate su ostvarili , kiksali su na spavanje policajcaali imaju jos par dana da se poprave
Ali napad i spasavanje taoca su diplomirali
UAE SWAT Challenge 2026 obuhvata pet osnovnih taktičkih izazova, svaki sa specifičnim zadacima koji testiraju različite aspekte timske i individualne spremnosti:
1.Assault Event (Napadna vježba) – timovi prolaze kroz taktiku napada u kontrolisanim uslovima, radeći brzo i precizno.
2.Hostage Rescue (Spašavanje talaca) – simulira spašavanje talaca pod pritiskom, zahtijeva brzinu, koordinaciju i preciznost.
3.Officer Rescue (Spašavanje policajca) – timovi izvode zadatak spašavanja ranjenog kolege u taktičkom prostoru.
4.Tower Assault (Napad sa visokog položaja) – taktička procedura napada sa strukturalnih visina.
5.Obstacle Course (Prepreke) – fizički zahtjevan poligon sa nizom prepreka koje zahtijevaju agilnost i izdržljivost.
I radno neđelji najvise pricaju oni sto ne rade nedjeljom...
Što bi rekli - To be fair, you have to have a very high IQ to appreciate Tool.
pravi srpski bend,koji peva realnost i cije tekstove razume 2 posto slusalaca. a ko je razbio i sakrio sve sto je nekad bilo moje?? svetitelji koji su nas odrzali , nasi preci ko ih je sakrio i jos uvek krije.... kako smo se ljudi odrekli svega svetog?
Наравно, брате, да је тешко схватити.
Не пише Блок аут плитку поезију.
Поетски један о јачих бендова, дефинитивно.
Mora jos mnogo knjiga da se procita, da se nauci umetnickih i filmskih pravaca pa da bi ista razumeo
ne može svako da razume block out
После поштара, манастира, секире и сл ово је опет истина о нама. Годинама БО прича о нашој тужној судини, али остајемо под мишевима који владају.
deco, procitajte malo istoriju kad vec niste ucili u skoli, pre nego sto isprosipate pamet po youtube-u.
I meni se ucinilo da kaze "ove rime", ali mislim da ipak nije. "Overi me" ipak ima mnogo vise smisla. Mislim u kontekstu stiha, i naravno, cele pesme... (ovo misli na "Sklapam svoje oči i ove rime")
Zar pored umetnika kao sto su momci iz BO - a, Nikola pesnik, Mita slikar itd. da se raspravlja o glupim ideologijama? Hey, pa ovo je muzika za sve... svi imaju pravo da shvataju pesmu na svoj nacin i BO na svoj nacin...
OMG, stalno podele
Ok tebre, tako me radi pesma, pominje se plava grobnica i prokletije... tekst je jako tesko shvatiti...
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
I dalje dobar rezultat... ovi iz dnp i scekic na aparate...
Swat challenge jos jedan dan...
6,5 km autoputa u Albaniji košta 9 EUR.
Svaki dan je dobar za upiranje.
danas mi je jedna ugasnica vikala na koleginicu i dobila je vaspitnu.
osjecam se kao slobodan milosevic.
Pokojno?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sto je ugasnica?
Kako ne volim ovo kad nešto na šta sam navikla, a što volim, ne mogu više nać da kupim. Kakav sam rob navika.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
There are currently 14 users browsing this thread. (1 members and 13 guests)
Bookmarks