The Big Kahuna je jedan od najjačih filmova koji se oslanjaju na dijalog, a ne na specijalne efekte, veliku glumačku postavu, raskošnu scenografiju, egzotične lokacije za snimanje i slično. Plus odjavna špica sa Everybody's Free (to wear sunscrean) koja je, sama po sebi, fenomenalna. A siguran sam da sam ovu scenu postavljao i ranije, ali nema veze:
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
SMRT FAŠIZMU!
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
The more things change, the more they stay the same.
RIP lt. col. kilgore. jedna od najkultnijih uloga na celuloidu. i da nista drugo nije odigrao, a igrao ga je itekako, i kod altmana, copolle, lumeta, usao bi u hall of fame. poslednje igrao u hustle-u, uz ant mana i juancha.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Prva filmska ljubav, baš iz Apokalipse... Neka mu je mirno.
Molim vas, legenda ima i jedan film sa Allyem McCoistom i jedan sa Vinnijem Jonesom (mada ko s njim nema), to je mnogo bitnije od nekakvog Juancha.
Strašan tip, odličan glumac i jedan od onih koji obilježi film ma koliko da mu je velika uloga. Kilgore i Hagen za sva vremena, meni Prendergast u Falling Down najdraža.
namjerno izbjegavam pominjanje bilo cega sto ima veze sa prvopomenutim ili klubom za koji je igrao.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ima čokolada bez kojih bi život zbilja prošo siromašan i pust.
Može na ovu temu jer je scena u pitanju. To što je više morbidna nego legendarna je na dušu autora komentara:
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
https://youtube.com/shorts/DZ8K8JDmZiU
Ono kad se sjetiš ove scene:
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Za najvećeg heroja kojeg je toboš smrt pobijedila ali sada je smrti kritično.Slava ti Čače!
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Zbogom Noris Čače. Scena u MIA 2 kad vezan visi naopako, stave mu vreću na glavu i ubače pacova u vreću - i Čak rastavi pacova na pojedinačne organe zubima... Remek djelo, ali bez imalo sprdnje to kažem.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Interesantno je ovo kad Urke (D. Nikolić) kaže "kad ima love za šljam ima da bude i za mene", on ne osjeća da postaje šljam kao i ostali.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks