Esim, ja sam uvijek na holafly, ima i drugih dobrih.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Topic je vezan za putovanja pa mogu i odje pitati, treba mi od ponedeljka dobar internet za dubai, da li uzimati njihovu karticu na aerodromu ili esim zavrsava posao? Kakvi su koraci za esim ako je okej za 7 dana?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 31-01-26 at 17:46.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Esim, ja sam uvijek na holafly, ima i drugih dobrih.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ja sam izgleda jedini jos na airalo.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Mobimatter je isto dobar,imas opciju cashback.
Mobimatter je najbolji...
I just found out about this new eSIM marketplace, MobiMatter! Use the code CBTCM79887 to receive 50% cashback (up to $5) on your first purchase!
Download the app:
https://mobimatter.app/home?referrerId=CBTCM79887
Or visit the website: https://mobimatter.com
Ovo vam je moj kod pa mozete preko njega da udjete, dobro i vama i meni
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Hvalaa
Nego careem aplikacija mi ne radi, niti uber, mozda je do cg broja? Ili moram tamo da sletim, da lokacija bude kod njih i onda ce proradit? Jer ako ne mogu da koristim careem i uber preko esim, onda mi je bolje da kupim njihovu karticu
Last edited by Tripleta; 31-01-26 at 21:13.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ni uber ni careem mi ne prihvataju cg broj prilikom registracije
Već duži period koristim Wizzair esim i nikad problema imao nisam, pa probajte.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
PG Antalija isto
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Nadam se da će imati dovoljno vremena za dodatni terminal-montažni objekat, zapošljavanje i obuku dodatnih ljudi....
Sent from my moto g56 5G using Tapatalk
Na sajt tog prevoznika jos nema leta za pg antalija
Sad pogledah
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Meni bi Beč vise odgovarao.
Ne znam koliko je istina ali nacuo sam i da je u planu Tenerife koji je za sad oduzet do daljneg Tirani.
Bas mi nije jasno zbog cega onako brzo ukinuse Tirana Tenerife
Krenuh, ne stigoh nestade.Ajde nadamo se iz Pg
Da ne otvaram posebnu temu, mrzi me, bio neko u Portugalu u zadnjih godinu dvije? Preporuke neke, hintovi?
Nisam u 2 ali jesam u 3-4 ako ne i 5 ili 6.
Sto te zanima?
Lišboa je experience... Za glavni grad neke Evropske drzave i svoju velicinu, ljepotu i vibe nije skup. Riba se jede kvalitetno i ne skupo... Porto intimniji pa cak i bogatiji rekao bih, manje rustican i historical ali itekako zanimljiv. Prakticniji za zivot od Lisabona vjetovatno... Onda Faro district na obali za kuliranje, Algrave je najpoznatiji tu (mada previse Engleza sad vec kazu da je) i bio je jos jedan grad blizu relativno... Da.. Lagos (kao glavni grad Nigerije) isto obala kuliranje... Faro district i Lagos su dolje, juzno ka africi... Neš pogrijesit nigdje, super je Portugal sa energijom
Hvala
Saobraćaj kako je uvezan, ima li potrebe za kolima?
Mi smo bili tad kolima... Roadtrip...Od Draca do Barija ferry, pa od Barija kroz mnogo svega... E kad se sjetimTako da ne znam za voz/bus linije ali vjerujem da to sve funkcionira bez problema.. Ako zelis da ides do mora (i ako slijeces ns Lisabon) predlazem da biras juznu stranu jer mnogo pitomija od Atlantske a nije predaleko. Mada je i greota ne vidjet' Porto
)
Pokriveno sve busevima i vozovima, karte jeftine.
Sjajna država, nasmijan narod.
Iako je Lisabon sa okolinom većini ljepši (obavezno posjeti Sintru), meni je Porto ostao urezan u pamćenje kao najdraži grad u kom sam bio (kombinacija samog grada, ljudi i neke nerealno pozitivne atmosfere u vazduhu). Kad se spuštiš pored Douro-a prvi put, značeš na šta mislim.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Hvala momci
Najviše mi se ide zbog hobotnica na čačkalicu i ribe to sam za sad snimila, i naravno vina, ova mjesta što navedoste pa reko da pitam ima li još kojih
Smještaj jel skup ili zavisi od perioda godine, nisam to još gledala, preporuke tog tipa?
Last edited by tigrovo_oko; 03-02-26 at 19:36.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks