Kakvu bi to funkciju imalo za CG da je PES koalirao sa ovom grupacijom, a ne sa DF? Krajnji ishod svega toga? Dritan je potpisao Temeljni, a ne Manda. Milojko je imao pasos Srbije. Krapo brani Jadran od Hrvata. Ili je mozda Manda mnogo vise `nacionalniji` od Adrijana, Nika i ostalih nacional - gradjanista. Bas ne vidim poentu. Cak su se `mandini` jedini udostojili da naplate legalizaciju objekata sto je za slucaj Crne Gore ravno politickom samoubistvu.
Polinezija gospodo.
Realno, sa druge strane sve i da su krenuli da procitaju sadrzinu, pitanje je koliko bi uopste razumjelo o cemu se radi, pa su se vjerovatno dogovorili da to ide tako. Nesto kao, sta su nam ovo poslali, jesu li oni realni da mi ovo citamo a toliko identitetskih izazova i pitanja koja zanimaju gradjane? A da mi to usvojimo tako, mozemo li? Mozemo, mi smo birani direktno od gradjana, i da ne trajemo nego da to oposlimo do osam barem. Dog.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...4-miliona-eura
Evo đe su pare za penzije....
Policija je saopštila da je u kratkom roku identifikovala i uhapsila A.A. iz Bijelog Polja, osumnjičenog da je telefonom uputio prijetnje po život i tijelo poslanika Milana Kneževića, njegove porodice i porodične kuće.
Veli policija sacuvala mu je tijelo...samo koji dio je policajcima najbitniji pogotovo u zadnje vrijeme...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Djeluje dovoljno slabašno da bi se Lepoglavi možda i smio zalećet na njega.
Кад запјени Пипунче.
Gradonačelnik Podgorice Saša Mujović (PES) poručio je da lideru Demokratske narodne partije (DNP) Milanu Kneževiću čestita odlazak u političku penziju i da u zdravlju provodi penzionerske dane.
“Crna Gora se oduvijek divila junacima i junaštvu, ali isto tako sa najvećim podozrenjem gledala na one koji rade protiv njenih interesa, a zarad uživanja naklonosti od gospodara drugih država. Držaću se tog načela i izbjeći bilo kakav odgovor gospodinu Kneževiću. Čestitam mu odlazak u političku penziju i da u zdravlju provodi penzionerske dane”, rekao je Mujović za Radio Crne Gore.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Зна се ко је ово писао.
Todorović: Mujović dao najtačniji autoportret svoje političke karijere
https://www.cdm.me/politika/dnp-mujo...icke-karijere/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zamisli odmladinu DNP partije.
Mrtva trka sa omladinom SNPa.
Klasicni podguzni paraziti.
Sto je NZS svih partija.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
I tri put ce ga reanimirati...
Pala vlast u PG evo par dana, a niko se ziv ne cuje, sve normalno.
tako mi ove opozicije lazne
Podgorica Podgoricanima!
Dje ce sad Pedja...kome da dijeli savjete ali ne besplatne?
...
https://www.cdm.me/politika/milatovi...o-razmatranje/
E ovo će ih naučit sigurno
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Neka je to uradio.
Ako ništa drugo,makar poruka ovima sto izglasavaju zakone. Kakva se sprdnja pravi od države.
A kad smo kod poruka
https://www.dan.co.me/vijesti/ekonom...e-gore-5335780
Svaka cast,dako se makar malo posrame ovi naši “evropljani”.
Vladan Radoman je osuđen na 10 godina zatvora za stvaranje kriminalne organizacije. Ilija Ivanović na 18 godina za teško ubistvo podstrekafvanjem i stvaranje kriminalne organizacije. Velibor Stanišić osuđen je na 20 godina zatvora za stvaranje kriminalne organizacije i teško ubistvo podstrekavanjem.
Ilija Milanović je osuđen na sedam godina zatvora za šverc marihuane i stvaranje kriminalne organizacije. Nikola Martinović dobio je kaznu 40 godina zatvora za stvaranje kriminalne organizacije, ubistvo pomaganjem i teško ubistvo. Miloš Joković osuđen je na četiri godine zatvora, kao i Stevan Đurišić zbog članstva u kriminalnoj organizaciji.
Mitar Milanović osuđen je na dvije godine zatvora zbog prodaje marihuane. On je oslobođen optužbe za članstvo u kriminalnoj organizaciji jer to nije dokazano.
Trazim rijec koja bi opisala njegovo djelovanje....
Stojović: Vraćanjem zakona na ponovno izglasavanje se ne jača demokratska rasprava, već se direktno koče evropske integracije
https://www.cdm.me/politika/stojovic...e-integracije/
Last edited by avet; 03-02-26 at 15:42.
Kako to vracanje zakona na ponovno izglasavanje direktno koci evropske integracije? Može li neko to meni(laiku) da objasni? Na stranu ova sramota kako su ih izglasali,ko im brani da ih opet brzo izglasaju? No je izgleda muka guzzicu dolazit.
Nema 200 hiljada penzionera,nego oko 130 hiljada. I to su ljudi koji su uglavnom radili po 30-40 godina i valjda zaslužuju tu crkavicu od ove države.
A to da nas unose u EU po svaku cijenu… Kad vidim kako su izglasavali zakone,ako je neko gledao ono sa mugošom…sramota…
No smo mi probili svako dno,pa me više ništa ne iznenadjuje.
Last edited by AdO_pG; 03-02-26 at 16:02.
Momci, je li ovo realno?
https://www.instagram.com/reel/DUSzo...txamozZjQyd3d4
Prema tome, šta da ti kažem?
Nema sad 200K, ali ce bit u nadednih 10ak godina.
Demografski trendovi su katastrofa, brzina starenja nam je medju najvisim u evropu.
Penzioneri zasluzuju mnogo vece penzije od 450e, s obzirom da ce inflacija svake godine bit 4-5+%, a za esencijalne zivotne stvari mozda i duplo.
Ali posto se penzije nece povecavati, moraju da zive od necega, i dijaspora ce morati da salje vise para.
Samo neka nas unose, parlament je odavno obesmisljen, a ovi ce bit gori od DPSa.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Bas zato sto će biti,tj. bili bi gori od dRpsa,treba im na vrijeme dati do znanja da neće moći ovako posle idućih izbora.
Potreban je glas razuma u vlasti,koji će zaustavljati ovakve ludosti.
Ne kažem da je to milatović,zna on da proserava i izigrava nekad,ali u ovoj situaciji podržavam ovo sto je uradio.
Tu su i Ura i Mugoša koji često objašnjava kakve neznalice vladaju ovom drzavom.
Time sto podržavaš da nas “unesu” u EU sto prije,samo dajes legitimitet ovoj nesposobnoj vladi i kretenima iz skupstinske većine.
Jer ako nas tako brzo i uvedu(sto jeste u našem interesu valjda) onda bi to koristili još dugo vremena za svoju promociju.
Last edited by AdO_pG; 03-02-26 at 16:29.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks