Ne znam što da ti rečem ja sam na tako što i računala, a imam sva sreća sposobnosti da se ne opterećujem time.
Što se mene tiče tehnički je mrtav.Najjače još zbog para da je ka tehnički u žive.
Zar nije zakon donesen da ako lice ne placa alimentaciju drzava to preuzima i onda je placa a zauzvrat neplatisu goni svim svim pravnim sredstvima ukljucujuci i put u zatvor... takva je bila prica
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Drugari još 36 postovano obrisano kao čisti spam.
Dopsivanje možete na poruke, viber, whatsapp i slično.
Pošto mi je dosadilo da se ponavljam, i molim da ne spamujete, sljedeće ko krene biće počastvovan odmorom.
Svi izrazi u mojim postovima su rodno senzitivni.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jel ovo spam..ako muškarac ima dobrog advokata u CG ako je bio u advokaturu sa Anom Đukanović sestrom Mila Đukanovića u kancelariju što da očekuje.
Mislim na sina Ane Hajduković.Koji se razvodio prilično mučno.
Last edited by Bluemoon; 01-02-26 at 20:41.
Tih 65 se odnosi na one koji su na minimalcu. Ograđujem se u slučaju ako se ta minimalna cifra povećala u međuvremenu. Ali ako i jeste, opet je malo.
Posebno je problem što ima i vrlo dobrostojećih koji gledaju da prikažu da su u što lošijoj finansijskoj situaciji kako bi plaćali što manje.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Last edited by Lapis Lazuli; 01-02-26 at 20:45.
Bude ili ne bude zanosa, mladosti, iskustva, ali to su sve naši izbori. Gradimo predstave kakve bi željeli da budu, a ljudi griješe. Za razlaz je uvijek potrebno dvoje.
- Ladan ko taština duša -
koji naši izbori dostini je partija našla ženu/muža, da ne pominjem familiju
She is only here to annoy herself!
Ti neki ne dolaze na ovu temu.
- Ladan ko taština duša -
Jedan Elon Musk bježi od alimentacije tako što ročišta zakazuje u Teksasu đe je alimentacija maksimum 2 iljade mjesečno po đetetu ili tako nešto. Biće mu fali sa neke šarafe na satelite. Što bi naši sugrađani bili gori od Elona...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Minimalna plata je 600 eura a 15% od 600 bi trebalo da je 90.
problem kod alimentacije predstavlja davanje sirovog iznosa zaracenoj strani.
mnogo bi ljepse bilo da je odredjeno po godinama, paketi, pa recimo za dijete od 1-2 godine mjesecno:
5x pelene
15x kasa
itd…
dje se podrazumijeva snabdijevanje 50% potrebnih stvari za taj uzrast
ostalih 50% na teretu drugog roditelja
(svima) kontrola sprovodjenja roditeljstva, prirucnici, udzbenici, casovi…
drzavna ‘narodna kuhinja’ za potrepstine ovog tipa.
Valjda treba 15 % od plate koju davalac alimentacije ima a ne od minimalca?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Mislim da ima i gornja granica, nešto tipa 200 eura ili tako nešto.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Premalo. 200e za dijete mjesecno je jednostavno premalo.
Mislim da to za gornju granicu nije tačno.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ako je GORNJA granica 200? Premalo. Zamisli lik ima dobru, odlicnu platu jer mu je dodijeljena ta gornja granica a na dijete trosi 200 mjesecno? A siguran sam da toga ima dosta. 200e je jednostavno premalo da opskrbis esencijalne potrebe...
A nije nego realno ako neko ima npr 2000e platu da daje na dijete 200 i to je to? Svi znamo sto moze da se kupi sa 200 za mjesec. Ako imas dobru platu logicno je da podizes to dijete u skladu sa tim pa kakve god bile varijabile odnosa sa bivsom zenom
rekao si da je 200 za dijete malo i ne umijes odgovoriti je li 400 malo?
dijete moze imati par godina ali i 17 isto. niko pominjao nije koliko ko zaradjuje nego si sam rekao da je 200 malo - aludirajuci da samo taj sto daje alimentaciju treba da finansira
a ja sam aludirao da i druga strana treba da ucestvuje sa isto toliko, pa je li 400 malo ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks