SMASH mini bacon.Nisam ljubitelj burgera ali znam da obraća pažnju na meso koje uzima.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Реци му да је сланина боља на бургер кад је криспи и кранчи.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kod dobre teta Rade na Cetinje
![]()
Jel' to domaca krtola ? Zadnjih 5 puta kad sam bio je nije bilo. Ni krtole ni sira.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Domaca. I sira i kajmaka. Bice imadoh srece![]()
Nepisano je pravilo da je na mjesta sa kariranim stolnjacima hrana uvijek odlicna !
Kod Belog, standardica. Najbolja dzigerica u drzavu.
Mrzim dzigericu.
Jedna odvratna iznutrica.
Nisi ti jeo džigericu da valja.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
sto je najjace meni je dzigerica no no
ali drob - moze![]()
Javljam.
Sto se tice dzigerice moze se pojest dobra jos po nedje, ali bubrezi, ne znam dje je sluze bez kod Belog stare prevare.
Najjaci mi je sa BMW 7 ali mora da se parkira ulisored na ulicu, i postavi peskir na tablu da mu je izgori… aa brate moj objesi se o taj peskir.
Pod pločom. Odlični
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Konak motel i restoran u Vrbanje na Orjen.
Ok hrana i cijene.
Teletina bjese malo vise masna, ali skrenuo sam im paznju, mozda poprave nekad
1007mnv, sat vremena od Tivta, steta sto snijega ne bjese, mada ne znam kako bi sa obicnim autom stiga gore da je padalo
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Neiskusno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mislim da rade dok ima sirovine. Znam samo da sam najbolju dzigericu tamo pojeo, a i cevape.
Ima li u nekoj pekari da se kupe kifle za sendvice kao sto koriste npr u Pizza bar, Me gusta i slicno? Znaci, tanka pljosnata kifla, tanja od somuna i cabate, ne znam kako bolje da objasnim.
There are currently 6 users browsing this thread. (2 members and 4 guests)
Bookmarks