AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Rade banke nedjeljom kako ne rade evo mi Erste uze 2 eura.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ne ali ako imas ebanking mozes poslati novac na drugu banku nekome ako je hitno, ili si pravno lice mozes vikendom i plate pustiti preko ebankinga i bice proknjizene toga dana. A ne dok su neke banke radile subotom pustis u subotu, tek u ponedeljak ujutro legne novac.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znaci dezurni tehnicar
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 01-02-26 at 22:06.
Idea preuzima svaki objekat lakovica
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
A sta nam radi Agencija za konkurenciju?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ovo zna pola pg uveliko. Trebalo je pola lidl i idea da podijele oko lakovica , međutim lidl je izasao i idea pod imenom merkator preuzima ovo.
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Naravno, ni blizu istine
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Hoće li ovo većina marketa da zatvori mesare u sklopu svoje ponude, priča li se šta o tome kroz pjacu? Da se nećemo buniti ili bojkotovati
Voli Bd kod Avale izbacio mesaru prošle godine, Aroma u TQ plazi isto krajem godine, pozadi Mega market se renovira vidjećemo dal će i oni, Voli kod Tre Cane-a ima mljeveno, teletinu i junetinu, piletina zaleđena kao opcija, Franca kod Okov-a što znam nešto mi onaj market neuredno vazda djeluje, moguće da je do mene, ne znam kako je u onaj drugi kraj Bd, ne obrćem.
Pa evo ideje za Planu, Primato i Šahović, a isto tako pošto nema bureka da valja u Bd, predlažem Stivu ili onima iz Tuza da otvore butiku kod nas.
Kapiram da je ljeti zbog saobraćaja pakao sa dostavom na primorju, ali ne volim ovo uslovljavanje na vakumirano meso, određene gramaže i da se jurim sa dostavljačima koji ga dopremaju tog i tog dana u radnju.
Fora je sto su mesari velika ...... i misle da su zajebali sistem jer imaju zanat (a nema 2% skolovanih mesara, sve taksisti, fizicki radnici koji su pobjegli sa gradjevine) pa traze nerealne uslove, nece nista da potegnu no sve na gotovo oce, rade sta im je volja, ne vode racuna sta prodavaju niti oko popisa, taman ka da su bijeli medjedi, e ne mozeznam ih da ne razlikuju vrste mesa...
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ma u Budvu se svi orjentišu na sezonu. A tada prolazi sve.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa ćemo zbog par mesara mi ostali da trpimo, je li?
Kapiram da je profit bitan, ali recimo konkretan kraj Bd nema nijednu mesaru u tom reonu trenutno, a ima stanovnika iako pola stanova zjapi prazno.
E ovo cuh i za dvije Arome u Kotoru (Kamelija i na donji put) da izbacaju mesare, al ne znam da li je istina. Ima jedna mesara isto kod Kamelije al rade do 14h samo, nikad ne udjoh kod njih zbilja. A sto se tice mesa, prolazi u nenormalne kolicine u Aromu sto od turista, a jos vise od ugostitelja.
I meni fali dobar burek u Kotor, kako je to meni naopak grad ponekad.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Jeste tacno je za Arome. Sad ce i Vracar kod kruznoga toka. Ostace u Kotoru meso da se kupi samo na Tabacinu ali su oni vise za rostilj orjentisani i kod Gulita u Dobrotu. Ne racunam Voli i Hdl u Radanovice.
E da i meni fali burek zestoko, moram za Tivat da idem ili za Risan da pojedem da valja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by retype_htc; 07-02-26 at 13:36.
Sprdašise to da ima market koji i vi u Ko zovete Vračar? ahahahahha vrh!
Nama je Vračar ostao naziv za market kod Avale iako je bar jedno 3,4 vlasnika promijenio u zadnjih 30 godina
Bio neki zaboravih koji prvo, pa Pantomarket, bila Idea, sad je Voli, ali ostalo za nas mještane Vračar i bogami tako će mu i ostat jedino ako neku drugu radnju otvore sa drugom djelatnošću, kao npr. PeKaBe rahmetli a sad je tamo Prva banka
E qq, kakvi su nekad marketi bili. Kakve radnice, mesari, kasirke... maltene dio porodice.
Sjećam se i u Bg perioda kad smo boce staklene za mlijeko i jogurt nosili da ih punimo iz onih bidona sa slavinom, na pjacu s babom prvo u pekaru po vreli leb pa u red sa sirevima i kajmakom da odaberemo koji nam je po voljipa to je brate bio doživljaj, danas vele doživljaj u market ode čita deklaracije ili ni to no prisloni telefon tj app i ona mu kaže je li puno ili malo jestivo ahahahhaha ***** ti ovaj život taman neka udari neki od 8 rihtera pa sve jovo nanovo ili nam dajte bar malo dinamita da i pošten svijet počne da se brani od ovih pošasti što nam kreiraju realnost
![]()
I u Podgorici je bio Vracar. To je bio lanac drzavnih prodavnica.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks