Qqqq meni kupujem naslednicima helanke za trening e qqq uu qquu haha
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Qqqq meni kupujem naslednicima helanke za trening e qqq uu qquu haha
Navići ćeš se brzo. Ima i 10-15 godina kad sam ga pet puta pitao jesi li siguran da će baš te kopačke, roze drečave...te, te, veli, takve Messi ili Ronaldo nose.
Bitno je da oni nemaju kompleksa jer je to moderno sad, a mi vazda možemo, ako nas neko pita čiji je ovaj mali, reć :"To mi je sestrić, kumče, komšija"
Gledam one profi fudbalere kad skinu dresove posle utakmice pa ostanu u one crne brushaltere...qqqq njihovim precima
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 31-01-26 at 11:40.
Jos da čučne dok piša pa da ga strijeljam
@NetworkMaster dramiš.Sjetih se kad su bili mali pa je u sestru gledao kao u Boga i jednom iz zezanja ona ga obuče u haljinicu pa se zezaju pa ona puca od smijeha.Tek naleti moja majka ne bijaše joj pravo reko pusti ih.Kao postaće gej
Samo da su oni veseli,srećni i zadovoljni nek nose što im se nosi mojima za sad ukus ide barem u one granice pristojnosti a da vole i nešto ekstrem što da se čini.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Da to sa bojama je stvar trendova.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Одлучих се као тинејџер нашалит с оцем па скинух мало жице са спиралног повеза од свеске и ставим као минџушу. Како скочи човјек из лежећег положаја са кауча као лепард. А мене инстант борба или бијег реакција, и наравно престрављени бијег преко врата "Није прааава..". Мрчио ме погледом неђељу дана.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Čuh za jednog komšiju, tadašnjeg adolescenta, da kad je ocu saopštio da namjerava stavit minđušu i očekivao da će nastupiti svađa, rasprava, ubjeđivanje, potezanje kaiša...otac je hladnokrvno rekao da MOŽE, samo ima jedan uslov: moraće uz minđušu da obuče i suknju.
Klinac odustao.
Bogomi bi bio faca...da se śetio i da je mogao to da iznese...ali nije se śetio
Mada, slika mi je malo fake, odnosno modeli...jer puštit bradu, obut bakandže i vunjene dokoljenice a izdepilirat noge...NE IDE
Last edited by joni; 31-01-26 at 16:06.
Slika je *****luk čisti![]()
ja sam u svim nijansaa sive, mada sam poceo na zeleno i plavo u posljednjih par godina. Ali su mi zato zatovi svi derpeski, nema kojih boja nema![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Pih kad vukcevicka za godinu isplati 50k laser za depilaciju na muskarce pih
Udri putine
Viš nije to loš biznis da otvorim salon za muškarce ima li ko da uleti u partnerstvo.![]()
Trenirali smo i mi ka djeca po onoj zimi zlatickoj dje te šibaju vjetar i kisa, pa nikad ne nosismo helanke. To je blam realno
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks