E da vidim kako ce neko ovu egzekuciju da opravda.
Sent from my phone
Ubiše. Naravno, kao i poslije prethodnog ubistva neće biti istrage a kamoli suđenja. Možda će NSX shvatiti to za nekih 10 godina. Možda i neće.
Nego, ako javne egzekucije civila nisu dovoljne, čisto još malo da vidite o kakvim monstrumima se radi: https://www.independent.co.uk/news/w...-b2899063.html
Look upon my works ye mighty and this pear...
E da vidim kako ce neko ovu egzekuciju da opravda.
Sent from my phone
Već opravdavaju pričom kako su guverner Minesote i gradonačelnik Mineapolisa krivi jer podbadaju ljude protiv ICE-a. Ada ona portparolka Bijele kuće lagano lagala da Tramp u svom govoru u Davosu nije triput rekao Island umjesto Grenland, nego da mu je na listicama stajalo da je Grenland "land of ice" pa je on kad je govorio Island u stvari govorio Grenland.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ko radi taj i grijesi, je l
Kako bi bilo dobro da ova dođe na vrh EU umjesto Ursule.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Uporedjuje eventualnu koliziju sa SAD sa bojkotovanjem hamburgernice. Meloni je taman neka dinja.
To što ti vidiš samo hamburgere a ja vidim ono što želim da vidim gašenje vojnih baza Amerike je već nešto drugo.
A i nisu samo hamburgeri bi da uvale svoje sjeme genetski modifikovano i zaraženo i da kontrolišu hranu vodu crpe već uvelike.To su da ne rečem što.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
I znaci borba protiv svog tog zla zavisi od Trampovog raspolozenja. Kad bi Tramp pomazio svoje evropske pudlice onda mogu i baze, i voda, i sjeme.
Kad smo kod sjemena i Meloni je iz iste baste kao i Tramp.
Inace Italija je 'teren' gdje su americke tajne sluzbe od kraja WWII imale presudan uticaj na prilike i neprilike.
Last edited by biljaneta; 30-01-26 at 18:35.
Koga briga za Trampa na radi se ovdje o njemu no o USA a ako im je sve u jednom čoeku ka Rusiji blagoš se njima.
Demokratija je diktatura novca. Nista novo.
Italija je jos posle WWII igraliste americkih tajnih sluzbi. Jedna od evropskih drzava gdje je americko mijesanje presudjivalo politickim odlukama. I to mijesanje na nivou ubistva predsjednika drzave pa nanize.
Ahahahaha kako napisa definiciju demokratije evo što da ti rečem veli demokratija je diktatura...novca.
Ja ne kapiram jel tebi to sve ono...prija?![]()
To je tako kako je. Ne prija mi chojkanje u politici.
E pa nije tako drugarice kako ti zamišljaš da je.Čovjek je inače poodavno biće na planeti kojeg ista može očas posla da se riješi pa može svoj novac ili što već u grob da ponese ka beskorisno smeće koje inače ne znači ništa po zakonima Prirode.Homosapiens je najprimitivnija vrsta na Planeti kojeg ista treba da oduva ka jednog skota da ne rečem parazita najgore vrste.Budalu koja svu vrijednost vidi u papirićima i kopanju ruda.
Ne da je tako kako pisem no vjerujem da me u drustvo citiras.
Inace to prijecenje iseljavanjem americkih baza - to su im jedni od najznacajnijih 'turista' odnosno potrosaca. Kad su onomad posle 1990 u Zapadnoj Njemackoj Amerikanci smanjivali prisustvo gotovo su doveli do ekonomske krize.
Pri tome, mi ne znamo po kojim su to ugovorima te baze tamo postavljene. Odnosno prisustvo USA Army. Nije nemoguce da je sve to u sklopu ugovora o kapitulaciji Njemacke, Italije, Japana. Odnosno da ugovori o NATO ne dodiruju po ranije sklopljenim sporazumima odnosno kapitulacijama. Nama se cini da je to davno bilo ali tapija je tapija.
Britanija je morala da isplacuje Ugovor o najmu i zajmu cini mi se sve do 2006 (americka materijalna pomoc tokom WWII). A bili su i ostali saveznici. Ali racun mora da se plati.
Jel?može sve to da se pobriše ka što je ovaj napao sudiju međunarodnog suda pravde.
Zbog Izraela ono aj mrš klošari.
Uh cini ti se. Prije ce Meloni da dozivi sudbinu Madura. I to ako ima srece. Jer uvijek moze da dozivi sudbinu Alda Mora. Mnogi Italijani su glavom platili zelju da vode neku svoju politiku i to onu koja i nije bila usmjerena protiv Amerikanaca. Ali ulazila im je u planove.
Ma da prejaki su.
Na Kokain.
![]()
Last edited by Bluemoon; 30-01-26 at 20:19.
Prvo je bio heroin. Ulazio preko Sicilije i Korzike. Zarada isla na suzbijanje francuskih i italijanskih komunista i za kupovinu glasova za demohriscane + tajne operacije. Znaju Amerikanci posao i svaka njima cast.
Jel to ono kad su Englezi Kinezima objavili rat jer neće da švercuju heroin pa im onda dostavili i račun za ratnu odštetu?
Kako se ono zvao..opijumski rat.
Drugarice da te zamolim nemoj meni oče držati lekcije iz istorije.
Prvo.
A drugo.
Ja uopšte nisam u impresije oko USA gade mi se.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks