Milos, Marko mi je jedan poznanik koji mi nije pri srcu pa mu prizeljkujem istu sudbinu
Худафак из Марко сад?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Milos, Marko mi je jedan poznanik koji mi nije pri srcu pa mu prizeljkujem istu sudbinu
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
finu mu sudbinu želiš, nema što
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
45 miliona drzava daje za sanaciju bazena crvenog mulja u zeti..
E sad kako moze da drzava radi na tudju imovinu nije mi jasno i jos da mu plati.
Evo google sto kaze
Ukrajinski biznismen Roman Denković kupuje bazene 2015. godine od stečajne uprave KAP-a za 450 hiljada eura
2016 godine ih prodaje za nepoznatu sumu novca WEG Kolektoru osnovanoj 2015.
2016 godine na WEG kolektor uzima pozajmicu od Blackrock Capital 5 miliona eura na osnovu zemljista .
Prema podacima iz registara firma “Blackrock capital”, koja je “WEG kolektoru” dala pozajmicu od pet miliona eura, u posljednje četiri godine nema nikakvih prihoda niti ima nekretnina. Vlasnik firme 2019. godine bio je Stefan Jovanović. On je tada bio i vlasnik firme “Investment Vehicle” koja ima 49 odsto udjela u firmi “Savana Acquisition Mountain Black Investment Capital”, preostalih 51 odsto udjela u ovoj firmi ima “Savana Commercial Retail” biznismena Veselina Mijača.
Da nece ko da blokiramo kruzni tok i sprijecimo jos jednu multimilionsku pljacku !?
E da izasli i novi glumci gej klipova ... no srecom imaju doktora u svoje redove
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ministri iz DPN-a sjutra podnose ostavke
Ao, pi.
https://rtcg.me/vijesti/politika/806...-u-vladi-.html
najavili, veli. kakvi 'novinari' rade u rtcg
stigosmo i do amerike
https://nypost.com/2026/01/29/world-...box=1769672203
Samo pokazuju i oni, napredni svijet, koliko je zeljan jeftinog senzacionalizma, beale
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Šta biva sa kaucijom koja je data da bi se Miloš M. branio sa slobode?
Био је у притвору дуже од 3 године без првостепене пресуде, па је по сили закона пуштен у кућни притвор, али без наногице, јер се то ваљда даје само осуђеним на кућни затвор не и оптуженима у кућном притвору.
Неко написао закон, али није предвидио како да се закон примјењује.
Није га могла полиција чуват у кућу 24/7.
У сваком случају велика слабост система, да се процес заврши у законским року.
Треба му узет све имовине што има свакако, и мајци исто.Више ће бољети но још коју годину у затвор (10 година минус три које је већ одрадио, минус скраћење).
Црногорце је одржало црногорско срце.
U Amazonu 14000 otpuštenih u oktobru 2025-e, sada još 16000, lagano 30000 za 3 mjeseca. Radnom narodu niđe nije lako.
https://rtcg.me/vijesti/svijet/80552...zaostrava.html
I respect your wrong opinion.
Lukaj
1) Znaju oni dobro da li postupak ide ka tome da se završi osuđujućom ili oslobađajućom presudom. Bukvalno nema advokata koji to ne zna.
2) Da je presuda bila oslobađajuća, istog dana, tj. nakon izrečene oslobađajuće presude sud bi donio rješenje o ukidanju kućnog pritvora, pa niko ne bi ni znao da je pobjegao. Tako da, ako bismo pretpostavili da nije znao da će ga osuditi, iz njegovog ugla je bjeksto ipak dobro rješenje za svaki slučaj.
Look upon my works ye mighty and this pear...
za ovo je pod br. 1 odgovoran ministar pravde jer on mora da bude upućen u to kakve su procedure
She is only here to annoy herself!
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...jenja-u-botunu
prilično jasan pokazatelj kako se df odnosi prema putu ove države ka eu
Ministarstvo pravde nema nikakve veze sa ovim.
Policija je znala, ili morala znati kad je zakazano ročište za izricanje presude i morali su da predvide mogućnost bjekstva s obzirom na to o kakvom se slučaju radi. Trebali su bar 3-4 dana ranije da uspostave konstantan nadzor nad Medenicom.
Last edited by VanjaTheMan; 29-01-26 at 17:46.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Ministarstvo pravde nadležno je za kreiranje i sprovođenje politika koje se odnose na organizaciju i rad sudova i državnog tužilaštva, organa za izvršenje krivičnih sankcija, advokature, notara, javnih izvršitelja, posrednika i sudskih vještaka; pripremu predloga propisa kojima se uređuje krivično i građansko zakonodavstvo, sudski postupci, prekršajni postupci, arbitraža, međunarodno privatno pravo i pravna pomoć, lobiranje i sprečavanje korupcije; inspekcijski nadzor u sudovima u odnosu na organizovanje rada u sudovima, inspekcijski nadzor u odnosu na organizovanje rada u državnim tužilaštvima, nadzor nad zakonitošću obavljanja poslova notara i pregled poslovanja Notarske komore; nadzor nad zakonitošću rada javnih izvršitelja i Komore javnih izvršitelja, kontrolu izvršenja kazne zatvora i drugih krivičnih sankcija koje se u skladu sa zakonom izvršavaju u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, kao i druge poslove koji su mu određeni u nadležnost.
She is only here to annoy herself!
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks