opasna zavodnica ova blumun, samo kad oce!
zubizareta isprigan na tihoj vatri![]()
Ž. Vjeruj mi da nisam na CDM povodim riba stigao. Ribe ima i u more i na drustvene mreze i u svaku ulicu radnju i lokal. A vidim tebi je ovaj nas dijalog zanimljivijo nego yt, tv ili knjiga. Sto pijes?
Meni je rano ali planiram jedan 4 roses uz kafu oko 16h
Ne viđeli se!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Oćete da se više nikad nikom sa foruma ne javi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Evo i ja vidim
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Jesam, baš taj. Nije loš uopšte
Vala ni ja ali što bi on to razumio.Odma Stojana izvlači iz fioke.
Iskreno gledam imaginarnu listu pića od sinoć u naš dijalog.
Što se votke tiče to je najgore moguće piće meni na planeti ono da se napiješ bez užitka nije ni čudo da he produkt Sovjeta.
A što se tebe tiče u pozitivnom smislu:
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Popiću sok od šipka ako ću da uživam u piću
Probao sam to, nije nešto. Kisjelina neka
Tačno me podsjeti na onaj Black Turtle Pub u Beograd ja tu scenu zaboraviti tu horor scenu zaboraviti neću.Znači oni kao imaju crveno pivo i sad od mog društva svi to naručuju jer je fensi i odem tamo da vidim kod točilice da vidim kako oni to prave oni ladno uzeli na jedno 3 centa koncetrat onih sokova na razblaživanje i natoče u to tipa Jelen.
Al što Š ljudi vole da su u fenseraj.
![]()
Last edited by Bluemoon; 29-01-26 at 18:42.
A ovo ne shvati pogrešno atmosferu procjenjujem.Nema kod mene ono nađemo se svi na gomilu.
To ti je ka sa pićima.Ti, ja i @kaemSe jedan dan akobogda.Na neku planinu.Ti se pečeš pored roštilja a on i ja praznimo gajbe i navijamo za tebe.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
To smrdi kao genocid, prisustvovao![]()
Pricamo o kavijaru na gomilu? Mozda sam zabudalio?
Volim sve iz mora. Nego sam u Rusiji prisistvovao (a to je njima za status vibe cest kako sam cuo) kavijaru za sto za mozda osmoro i tu je bilo jedno 5-6 kila kavijara. Tu se ne moze disati nego je skupo pa da se pokazu novi ruski
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks