Smrznuo se nas Kanarski Princ, a i nije imao neku utakmicu, Barsa je najzabavniji tim Evrope, svaka utakmica je must watch jer se ne zna sta ce da se desi.
Slavija bas dobar utisak ostavila sa presingom i napadanjem na ovih -6, al jako cudna postavka odbrane, prakticno pustaju Erika Garsiju da dodje unutar 30m a da ga niko ne napane, pa nije covjek toliko los plemejker da ne moze nikog pronaci. FdJ totalna dominacija. Ocekivao sam laksu pobjedu jer nema Jamala da smara loptu, i bila bi da onaj autogol ne udje ili da ga je Fermin odma dao.
Da se ne izglupirase protiv Briza ili koga li vec, sad bi vec u top8 bili lagano, al eto mora malo na tezi nacin.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
E sto napravi Atalanta Bilbau i izgubi na kraju. Ko je dokon neka pogleda cijeli mec, bas dominacija nerealna. Atalanta je brutalna, cini mi se da svakoga moze pobijedit. A Bilbao 3 suta - 3 gola
Zapitao sam se sto je Bilbao tako los i sad skapirah da im nema ona 2 crnca Vilijamsa. Zato se Atalanta i opustila
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
5 engleza u top 8, 6 u top 11.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Sa onom sredinom se ne može ništa osvojiti.Totalno je nekreativna, Arda se osim protiv Atletika ove godine pogubio protiv svakog jačeg protivnika.
Real odlično odigra kada se timovi otvore ali kada ispred sebe ima "katanaćo" koji je zavladao Španijom otkako je Čoldo postao idol svima osim Barseloni i Realu ne mogu ništa da urade.Igra postaje bolna za gledanje.
Sa onim Hujsenom, Hujisenom ili kako se već zove ništa se osvojiti ne može.Kako je onako mlitav šta je ono
Last edited by Markys; 22-01-26 at 21:30.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
A boli vas uvo, imate 15 LS, odmorite malo i dajte nam Ardu i Mastanuona
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Upravo gledam Real Benfika. Ako nije neki bojkot u pitanju ove dvojice, Inter bi trebao da ponudi po milion za obojicu a Real da pristane i da im kao znak pažnje u istom paketu pokloni i Čuamenija. Ostali igrači Reala svi da doniraju po platu Mbapeu što neće da isključi respiratore koji drže Real u životu. Arda na nivou Mute Nikolića u košarkaškoj reprezentaciji. Dobar da održava atmosferu sa igračima i to je to
PS. Zaboravih i nesrećnog Kurtou. Čovjek zaradi svaki dinar plate. Dokatžzuje se ka da brani za Real B pod stipendijskim ugovorom na pola godine
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 28-01-26 at 21:26.
Guler opet spaja s golom Mbapea, doktor je Arda, cimanje i assist sa stilom
Zna to Real i zato ga ne daju nikom. A Kambiaso i Snajder su nam toliko valjali od njih
Chuameni je vec kesa
Last edited by Tripleta; 28-01-26 at 21:26.
Trubin daje gol za prolaz Benfice, može li ovo. Kako ga je kucnuo profesionalno, ni da je Oliver Bierhoff. Mourinho u knockout fazi, u teoriji mogu odmah sa Realom da se sretnu.
Ovo je neki novi Murinjo...mada meni se i onaj stari sviđao
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
real u barazu ili bodo ili novi jose mourinho revenge game.
Da, sad i ja tek skontah da je Bodo prošao zahvaljujući pobjedi protiv Cityja i Atletica. Haos, i oni i Qarabag i ovaj Brugge, koji ispade da je u direktnom duelu izbačio Marseille, i Olympiacos sa 3 vezane pobjede preskoči sve redom - a kakve ekipe ostadoše ispod crte.
Na kraj ispade mnogo uzbudljiviji ovaj ligaski format Lige Sampiona. Prije je imala jedna grupa smrti i do petog kola realno sve jace ekipe su rijesile, a ovako vec bilo je cak 8 ekipa na 13 bodova koliko me sjecanje sluzi. Pratih PSG-Newcastle da vidim oce li ga ko uvalit da cusne Reala van direktnog prolaza, al nista od toga. Sad gledam i usunja se Sporting u top 8 ispred Reala haha, e svasta. Bodo posle Sitija rijesi i Atletika na Wandi, sta se tamo zaboga desava, imali su siguran prolaz u top 8 sa pobjedom...
Gledah Barsu vecinom, Olmo dobro odradi ovu povucenu poziciju, mnogo je postao takticki zreo igrac, nadam se i da ce Fermin nekad odrasti, sut iz fakticki mrtvog ugla dok Rafinja ceka sam na drugu stativu, sta reci...
bodo 7 bodova u zadnja 3 kola, dobili atletico i city u zadnja 2 kola + remi u dortmundu. od juveta izgubili u nadoknadi, protiv tottenhama promasili penal pa dali autogol u nadoknadi, protiv slavije prag promasili penal.
englezi na kraju 5/6 u top 8.
tottenham bi sa formom iz evrope bio 2. na tabeli u engleskoj, bod iza prvog. na domacem terenu, imaju iz 4 utakmice u evropi 3 boda vise nego iz 11 u prvenstvu.
Inter vrlo vjerovatno na Bodo, a tu se bojim neke kanonade, blamaze... Jer kako igra Bodo, nije nemoguce. Samo da se bezbolno ispadne i posveti se Skudetu 100%
Mae da se ispane od boda i gleda skudeto? 3 skudeta zaredom mi ne bi opravdale ispadanje od bodoa. Tretirajmo Inter kao ozbiljslan klub sto i jeste... Pa ako ispadnemo od bodoa kamenovanje uprave. Wtf?
Karabag od 2008. vodi Gurban Gurbanov (nama odlično poznat).
Karabag od 2014. redovno igra grupne faze evropskih takmičenja.
Karabag od sezone 21/22 (sa izuzetkom prošle) igra nokaut fazu.
I evo sad još jedan achievement , nokaut faza LŠ.
Impresivno.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
zanimljivo je da su prosle sezone bili poslednji u ligi evrope sa citava 3 boda, a ovogodisnja pojacanja su im mahom iz druge portugalske i spanske lige.
Podsjeti me na gol Amelie protiv Topalovića.
Davno li to bijaše
Forever young, i want to be forever young
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks