Dingac je kristi tarlington plavca malog. Dakle kristi tarlington
Plavac mali je civava za dingača. U toj konstalaciji dingac je rotvajler. Ajde ti mene vodis u bsjinu bastu a ja tebe na peljesac, deal? Ja vozim oba pravca
Dingac je kristi tarlington plavca malog. Dakle kristi tarlington
Kristi tarlington, rekoh li?![]()
Crnjak im je od Plavca ostalo je znam. Plavac Mali je anemičan u svijetu crnih vina.
A ja Plavac ne volim.A bijela od Hrvata volim sa sjevera.Ako ćemo švercovst dopusti ipak da učestvujem u listi.
A za ovo drugo ti vozi jer ko vozi ne pije što ne važi za suvozača.Ja bih u tom smislu uživala pored tebe.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 28-01-26 at 21:32.
Dopustam ali dopusti meni jednu kratku epizodu dingaca. Fair enough?
Ti si strava tip. Pa neka te se boje unaokolo, znas ti tacno zasto htjedoh rec vjerujem. Ne vjerujem nego osjecam je bolja definicija
Dobro vazda je tako. Ali boje se oni tebe vise nego ti njih i to znaju i oni i ti
Last edited by Bluemoon; 28-01-26 at 21:53.
Da ne budem neandertalac i ako cemo iskreno I ja se bojim i tebe i njih ali cu vam opet ako bas mora j**** mater svima ali samo ako mora. U suprotnom nosim i maslinu i pivo svima. I fair deal i ljudskost, svima![]()
i sto pijete?
Vinjak rubin, extravagance edition
Fu*k konjak. Ovo samo govorim da prkosim @blueboom a realno nidje veze da mislim to
Nijesam odavno pio gold
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
hahahahhaha.
Udomimo dijete ili psa , ne mucimo se![]()
ah mene, pokosime.
Je li too gay ako ti kazem da su me doktori skinuli sa psenice i jecm?. A bio sam pivo pizza , gambor hamburger lik. Sad jefem posranu granoro pastu od kinoe na koju sam btw navikao i bolja je od barille postala![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks