Sent from my iPhone using Tapatalk
Jednog mog poznanika kad smo bili omladinci je rutinski/random zaustavila policija dok je uredno regulatno vozio, bio vezan, pusio cigar, razgovarao na mobilni, pio tacno se sjecam sprite i jeo hamburger... Policajac mu je rekao ja da sam znao gospodine da ste ovako zauzeti ne bih vas zaustavljao. Dovodjenja, dovidjenja![]()
Je li bilo dovoljno posalica na racun klipova? Mrtva trka ko je gori.
Last edited by hercules; 28-01-26 at 18:42.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Vesna Medenica i njen prispjenak sin su osudjeni na po 10 godina zatvora [nepravosnazno za sad].
Iskreno ocekivao sam da ce biti po 20 godina jer je doticna boravila na najvecoj funkciji sudstva ciji je zadatak bio da se uspostavi pravedno sudstvo bez uplitanja kriminala, nepotizma i svega ostalog.
Bas zato sto je uradila sve kontra i aktivno vedrila i oblacila presudama od kradja prodavnice do milionskih tuzbi, je trebala da dobije 20 godina odnosno maksimalnu kaznu. Ostaje gorak ukus ovakve presude, da ne recem Pirova pobjeda pravde. Steta.
Last edited by hercules; 28-01-26 at 19:12.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A sinu se gubi trag....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Državi katastrofe nijesu prioritet: Glavni grad za zaštitu od prirodnih katastrofa predvidio četiri miliona do 2030.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...iliona-do-2030
U... da.. sezona pozara brzo ce i jos opstina nije donijela neki propis .. ps ona deponija kokosjeg izmeta u pipere kad se osusi ima da gori tacno mjesec dana. Zato je i put dinose gorjelo... nego ne mozes mlade ubijedit da baljega gori
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
10 godina je malo ali s obzirom da sam očekivao da ih puste zbog manjka dokaza, neću se žalit.
Saranovic je bio zauzet snimanjem reklama za samopromociju
Spajić pita Šćepanovića i Šaranovića ko je kriv za bjekstvo Medenice
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...kstvo-medenice
Kakav ministar, takav i vođa kriminalnog klana.
![]()
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
POLICIJA TRAŽI MILOŠA MEDENICU: NEMA GA NA KUĆNOJ ADRESI
Sin bivše predsjednice Vrhovnog suda danas je prvostepeno osuđen na deset godina i dva mjeseca zatvora nakon čega mu je određen pritvor zbog opasnosti od bjekstva
➡️ Službenici Uprave policije tragaju za Milošem Medenicom, koji je danas prvostepeno osuđen na deset godina i dva mjeseca zatvora.
Prema nezvaničnim informacijama iz te institucije, službenici su tokom redovne provjere Medenicu zatekli noć uoči izricanja presude u objektu stanovanja, dok večeras nije bio na istoj adresi.
U podgoričkom Višem sudu, danas u 14 časova počelo je izricanje presude kriminalnoj grupi kojom je, kako piše u optužnici Specijalnog državnog tužilaštva, on rukovodio, a čiji je član navodno bila i njegova majka, bivša predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica.
Nakon osuđujuće presude, sud je Milošu Medenici odredio pritvor zbog opasnosti od bjekstva.
Miloš Medenica pušten je iz pritvora 17. oktobra 2025. godine, kada mu je određen kućni pritvor...
Ima u comtrade one ogrlice za pse lovacke nisu lose nimalo, a baterija vise traje od garmina.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Scepanovic i Saranovic vode policiju, sta lose moze poci po zlu
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zbilja, od Demokrata i njihovih objava se obično ne može živjet. Đe su oni veseljaci? Doduše, Boris Bogdanović nije najbrži kad treba da se smisli šta da se kaže, ali makar svaki put kaže isto što i prethodni.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks