OLEEEEEEEEEEEEEEEE, SDT tražilo 20 godina, pa se nađoše veli na 10 ka' da su na pijacu.
![]()
Napokon da ovu osude mada je ovo prvostepena presuda
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...a-na-10-godina
Last edited by goldfinger; 28-01-26 at 13:24.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
OLEEEEEEEEEEEEEEEE, SDT tražilo 20 godina, pa se nađoše veli na 10 ka' da su na pijacu.
![]()
Osudise veki na 10 godina, a i kruzi gej snimak domacih politicara...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Iha. Bice iza kulisa nesto jos bitnije prolazi cim nas resetaju ovakvim novostima u ovoj kolicini
Kakav sad gay snimak, je li ko od Ljaljovih ili je opet onaj furundžija od bivšeg nam ministra nesrećnog u centru pažnje ? (onaj te su ga golog i drogiranog ka pecivo u kbcg ponijeli)
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
pa vele dje su presude
nothing comes from violence and nothing ever could
samo joj niko nije rekao da crna gora nije osoba.Vesna Medenica je tokom iznošenja završne riječi rekla da je za Crnu Goru spremna i život dati, ali obraz ,,nikad i nikome”.
nothing comes from violence and nothing ever could
@NetworkMaster opet ti pa kad sad krene ANB da ti pretresa telefon neće bit šalio sam se jer kandidata ima podosta.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
F***. Eto, otvaraju se karte
I lošMi dobi 10 godina
Isprva ne viđeh o čemu se radi jer ne otvaram twiter ali bogme što se transmisije tiče bit će veselo jer indijci su se svakako transmitovali po Evropi.Ja reko javile se ove dvije povodom toga što se dešava.Izolacija inač je 25 dana a može i da ishodiuje encefalitisom sve što više pročitah o ovom virusu sve mi se čini da nas ništa dobro ne čeka.
Ni ja od neke dnevne trke nisam sve shvatio najbolje. Rece li ti da su i zicotinje prenosiocu?
Piše.
Virus Nipah se može prenositi sa životinja na ljude i s osobe na osobu, prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji.Primarni prirodni prenosnici su šišmiši.Ljudi se mogu zaraziti direktnim kontaktom sa zaraženim šišmišima ili drugim životinjama ili konzumiranjem kontaminirane hrane.
Ali, najgore što piše da su simptomi u početku gotovo neprimjetni tipa kašalj i to, a nakon nekoliko dana ide ozbiljnije u padanje u komu i encafilitis ili meningitis.Koliko shvatih to je neki mutant iz Bangladeša od prije sad je na steroide.
Најс. Око мене Индуса мали милион. Ако вам не стигне ту до јуна ето га са мном.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mene od virusa vise interesuju ovi nasi politicari
Ako nije onaj odalovic ili kako li molim vas ovo uz pivo dok cekam dijete kod skole umirite moju radoznalost koju i nemam po prirodi
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 11 users browsing this thread. (3 members and 8 guests)
Bookmarks