Meni to nista nije smetalo da ne rade marketi nedeljom. Bilo mi je i milo zbog onih ljudi da im je zagarantovan taj dan da imaju da zive slobodno u zivotima svojim.
A okle moj fabia, znas i sam da od toga nema nista
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ako ko ima snimak đe je obučena a da nije preuzet sa TV-a nek mi proslijedi.
Ozbiljno sad, ono je terminalna faza egzibicionizma. Došao sam u fazu da mi je baš žao gospođe, jer em ima složenu porodičnu prošlost i sadašnjost i izgleda da je baš nalazila psihički odušak u onolikom snimanju u svim mogućim prilikama, situacijama i lokacijama. Druga strana medalje je da ona nema ili bar ne pokazuje ni trunku potrešenosti i treme u javnim nastupima na TV-u u zadnjih par dana. Ja se us.rem kad me kamera i novinar zaustavi u grad i pita koji je film iz 2025-te ostavio najveći utisak na mene. E sad, da se opet vratim mojoj malicioznosti ,možda bih i ja samouvjereno odgovorio novinaru koji me zaustavi na ulici kad bih od toga počeo da zarađujem više no za ovo što sad radim.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Da se kladimo da će poslodavci reći da će radnici raditi samo ~šest sati nedeljno, i eto im izgovor da radnik radi samo ~40 sati.
Pas im mater.
Ima nego su pogresno rasporedjeni.
Juce sam vidio saobracajce u Tuzi, zadnji put su bili prije vise od dvije godine, onoliko zaustavljenih auta u zivotu nisam vidio, jedan zaustavlja i salje kod policijakog auta a drugi pise, ali ne moze da stigne. Pa toliko bahatih vozaca i neregistrovanih auta nema nijedna opstina. Tako svaki dan i evo milion mjesecno.
Prema tome, šta da ti kažem?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
@joni Da si onako napucan ka ona, da ne kazem dobra pi*ka, ẓ̌a bi ti bilo da nas ne pocastis svojim obdarenostima i talentima
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Kako se obradovah kad odgledah ovaj video. Dokaz da nikada ne treba odustajati. Neka im je bebac ziv i zdrav da 100 godina zivi srecna!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ni ja. Saznao jutros kad sam pisao ali vidim slabo koga interesuje naspram ove snimljene gospodjice i hdl, voli, idea melosa.
Ne znam sto da mislim o tome... Nije mi osjecaj dobae oko ove price...
Ne znam ko ste vi.
Čašćava sam ja mnoge svojim obdarenostima i talentima(dobro, ne baš onoliko eksplicitnim i u vidu foto/video formata, nego verbalno) ali to izazivalo umiranje od smijeha i molbe da to ne radim više... radi sebe. Naravno, nisam ih poslušao. I dan danas(ukupno duže od 40g) to radim istim ljudima. I oni meni uzvraćaju i verbalno se hvale svojim obdarenostima i talentima... i tako se dobro izasmijemo svak na svoj račun. E ako to dođe u kombinaciji sa alkoholom, mislim da je šteta što se niko ne sjeti da taj verbalni egzibicionizam ovjekovječi makar u audio formatu. Makar zbog onoga što slijedi jutro poslije :"Reci što sam pričao, jesam li koga bručio? A sebe?Kukuuu!!! E pljuni me ođe ako ću ikad više onoliko pit"
PS. Da budem pošten, ne bih bio rad da taj audio počne kružit gradom
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 28-01-26 at 13:06.
Samo treba otvorit njen profil na IG i sve ce ti biti jasno.
Prema tome, šta da ti kažem?
da su sad neki izbori, realno bi bila 10%+ glasova
pomirila je komite i četnijadu bolje no iko u ovoj državi
There are currently 10 users browsing this thread. (2 members and 8 guests)
Bookmarks