A može bit svašta. Za početak naspavaj se ko čoek, hidriraj se, malo soli i limuna s vodom razmuti da nadoknadiš elektrolite. Pripazi bubrege, obuci se. Lizanje, koža - back to basics iliti oralna faza što bi moglo da nam kaže da imaš oralnu karakternu strukturu. Recimo :P
Što mari malo soli?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne mari, vala.
Eto tako.
Možda nije stigla da se reženta![]()
Možda je bio čas u prirodi, ko će ga znat'...
Ljepota. Kud ćeš ljepše?
To kad sanjaš neke ukuse, to znači da nešto isprave ližeš haha, možda jorgan, pa ti u san dolazi taj osjećaj.
Ja sam prije neku noć otkrio noge u toku sna i bilo mi baš ladno u njih, a u tom momentu odma mi došlo u san kako bosim nogama hodam napolje po lokvama i kao u san mi zbog toga hladno u noge...
Krupac.
Bio je tako lijep u snu neko sunčano ljeto.Onda naš stari stan u kvart Palestinu.Majka nam je nešto govorila oko planeta, mjeseca i sunca i zračila je nekog veselom energijom.
A onda mi se san naglo prebacio na faks kao žurke kroz praznu zgradu faksa.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Blue - lijep san. Čitam nešto od Jung-a (i dalje) pa ne može da škodi.
"Zato u nama samima tražimo značenje nekih događaja da bi nam put dolazećeg mogao biti očigledan i da bi naš život mogao dalje da struji. Ono što vam je potrebno, naime značenje događaja, dolazi iz vas samih. Značenje događaja nije njihov vlastiti smisao. Taj smisao zapisan je u učenim knjigama. Događaji nemaju smisao.
Značenje događaja je put spasenja koji ste vi stvorili. Značenje događaja je mogućnost života u ovom svijetu koji ste vi stvorili. Ono je savlađivanje ovog svijeta i potvrđivanje duše u ovom svijetu.
To značenje događaja je onaj smisao višeg reda koji nije ni u događaju, niti u duši, već je Bog što stoji između događaja i duše, posrednik života, put, most i prelazak na drugu stranu."
Asocira me sad nesto. Koliko puta sam sanjao kao dijete da vozim biciklo visine jedno 10-15m i odozgo jedva odrzavam ravnotezu. Je li sanjao ko slicno? Rekao bih da dijele slicne motive
Ja sam jedno vrijeme non stop sanjao da vozim auto koje ne mogu da obuzdam, ili je prebrzo ili ja ne umijem dobro da ih vozim itd.
Ja lično sam tada tumačio da su kola ustvari simbol za posao i karijeru. Vjerovatno se odnosilo na neke poslove koji su bili dobro plaćeni, ali dosta zahtjevni itd. to se poklapalo sa tim periodom.
E zamisli sto su onda sanjali ovi iz deliverija
Ovo sam kao dijete dosta puta sanjao, tako da posao otpada. Jedne scene se sjecam a ni dan danas ne znam je li bila san ili java
Hmm. Poprilicno sam dobar bio u igrama. Volio sam da se pentram visoko sto se toga tice, mozda tu ima nesto.
E ovako nesto samo iz pticije perspektive i 2-3x visocije
![]()
Sanjah more izgledalo mi je kao ono na potezu između Bara i Ulcinja i kako smo cio dan proveli a nismo nijednom ušli u vodu.I onda se radnja naglo prebaci na Krupac koji se pretvorio u more.I u snu pomislih nema nikoga da me ometa u plivanju sad mogu iskoristiti.
Crkvu.
I to Katoličku.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Prekrsti se. Pravoslavno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne volim katedrale.Jezive su mi.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Zanimljivo, i ja sam sinoć sanjala crkvu. Ionako planiram da svratim ovih dana.
Inače su mi predivne i katedrale i crkve. Katedrale su mi moćnije, a crkve mi unose mir. Posebno volim kad nema mnogo ljudi, a idealno je da ih nema uopšte. Volim sama da boravim na tim mjestima.
Kako uvrnut san.
Kao u nekom sam hotelu a tu došli ambasadori iz raznih zemalja u ja jednome uzmem pasoš i iscijepam mu zadnju stranicu pasoša.
Naspavah se lijepo i onda pred buđenje takav san da mi nije bilo dobro.
Mi iz društva sa đecom, na plaži, igramo se, sunčamo se, plivamo svi đuture. Mjesto i nepoznato i poznato, kao da je Stari grad pod vodom, i to nam je skroz normalno, plivamo i oko njega.
U jednom momentu zaronih, i nalazim nečije dijete naglavačke kako levitira u vodi, vadim je na površinu i stavljam na stepenik, zovu hitnu, ona sva onako modra i u tih nekih 2,3 minuta, samo raskolači oči put mene i oživje ponovo. Uh. Stresla sam se sva. Tu se i probudih.
Nevjerovatan san, i to u periodu kad mi se namješta više posla pa se dvoumim da li je pametno da radi finansija uplovljavam u tako nešto i izgubim ovo malo slobode što imam i za koju sam se izborila; takođe, neko blizak mi prolazi kroz težak period i "davi se" u suzama pa vjera da će na kraju isplivati iz toga i prihvatiti rezultat; opterećenje ovog djeteta u meni odgovornostima pa biće ventil kroz san i znak da malo prikočim er sama sebe davim. Može bit još ponešto, al eto od jutros toliko rasčivijah.
Ja u zadnje vrijeme imam snove đe u toku dana shvatim da sam tu situaciju sanjala.Život mi je definitivno postao Dan Mrmota.
Sve mi je jebeno predvidivo i ljudi i situacije.
Koja si krvna grupa? Da razmijenimo litar krvi zaborava tebi, ti meni litar tog pamćenja. Win win![]()
Nulta pozitiva mogu krv da dajem svim grupama.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks