Anonimus ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Ispade lijep dan.
![]()
Iskoci mi, na danasnji dan osnovan lscg. Pitam se da li je moglo drugacije.
Nikad necu zaboraviti miting '99 najezim se svaki put kad se sjetim, djed me na ramena nosio. 2006 je smijesna bila pri energiji koja je ovdje bila. Nenormalna nostalgija, iako je i dalje citavi period odrastanja u politickom smislu bio smece. Ni j od jugoslavije ni c od crne gore. Ali idemo dalje
![]()
ponadah se da će ova edicija bond filmova doć' i na ovaj netflix te ja imamal avaj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 26-01-26 at 18:02.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
"I love my beauty. It's not my fault."
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nešto viđeh TREND kako se ljudski odvratni ljudski rod sprda sa pingvinom i stavlja neke zastave i to koliko je ljudski rod odvratan to je da se Čovjek zamisli kakvoj vrsti pripada.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
<3
Bijah da treniram u park i neka djevojka tu sjedi, pije sokic. Posle 15min ode ona, ostavi tu flasu na klupu. Dolaze baba i unuka i ova ladno cusnu tu flasu na pod. Kanta tuzno gleda direktno na klupu sa 5 metara razdaljine.
Kratka horor prica.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sjetih se u Bukurešt sjedim na klupi pored neka cura uzela da baci onaj celofan od slamke ladno prilazi neka komunalna murija i napisa joj kaznu.
Baš u Rumuniju se ne toleriše to iznenadih se prijatno.
Koliko samo puta iz auta ispred mene izleti limenka, maramice... Ali zaista ne mogu da izigravam lokalnog policajca. Nikad odje nece biti bolje, moramo se pomirit sa tim, mnogo, mnogo glupog i bezobraznog naroda ima
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Edi Rama katolik,zena muslimanka,dvoje starije djece pravoslavci a najmladje buduci jevrej... obrnuo igricu
Ima nesto u tom zidu placa... ispunjava zelje izgleda...
Destruktivnije populacije na svijetu nema!
Da ti 1 sir da probaš,a spakuje ti drugi![]()
...
Matrix, reddit edition
![]()
The more things change, the more they stay the same.
@NetworkMaster da ne razvlačimo temu tamo vezano za meso i klanje pošto tatini na selu su oko toga prilično vodili računa.Bitno je prerezati glavne vratne žile kroz koje otoči krv i da životinja nije prije klanja pod kortizolom (ovo neđe mislim da se praktikuje i kod halala).Kod košera se stoka iscrpi fizički pa je onda kolju.Tu je razlika.
Ima to dosta veze sa kvalitetom mesa kasnije bez obzira na neke religijske konotacije.
Ih ka dijete kad komsija promasi maljem bika... a te bjezanije po ograda , na drvo) danas bi nas pohapsili
E sad kod klanja peradi mislim kokoški sjekira i cap.Nema ona kortizola načisto glupa životinja.Toliko je glupa da ne zna ni što joj se sprema.
grčki jogurt & keks vele. na šta spade internet
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks