stres loše utiče na zdravlje
Što se desilo sa Veljovičem i Katnićem?
Što su propali ovako
![]()
stres loše utiče na zdravlje
She is only here to annoy herself!
Nije njima lako. Do juce su harali drzavom a danas u tvorza.
Prema tome, šta da ti kažem?
Prije veli i poslije napada na SrpskuPC.
I neka to, nego narod bas misli to je zbog toga, lajkuje, sladi se u kom
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nista novo po gradu bez sto se konobar predstavi kao inspektor pa dobro izbi dva gosta koji su ga maltretirali...jedan gost je sin policajca hahah
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako je ovo uspio?
Asanović završio fakultet za godinu
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...za-godinu-dana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad je Bećir izdao knjigu koju nije izdao u srbiju, moze i Mihailo da ima diplomu koju nema u srbiju.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
I dobiti cuvenu nagrady za neprocitanu knjigu pored danila marunovica pa jasno vam je kakav to sklop ljudi.
Isto ka za jednog dobrovoljnog davaoca krvi preko 250 davanja za koga je glasalo 80%, ljudi da dobije 19.decembarsku nagradu ali izlece zaovicic od lemura po partijskoj osnovi i presudi tih 20% glasova...
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...nog-saobracaja
zar nisu ovi debili rekli da blokiraju same granične prelaze? stali ljudi malo posle tuzi
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To Joko majstore
Joković: Vlada da formira radnu grupu za zahtjeve DNP-a
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...zahtjeve-dnp-a
Ovo ti je da nece ocepit koji glas od Milana
Ja ne znam odakle ovi ljudi nadju vremena za ove proteste ovolike, radi li iko od njih ili su svi na drzavnu sisu pa izasli da zajebavaju? Veca je steta ovim prevoznicima sto im kamioni stoje ugaseni nego drzavi
Ovo ti je medjunarodni protest!
Kamiondžije blokade organizuju jer traže izmjene visine akcize čiji povrat dobijaju po litru goriva, brži povrat PDV-a, duži rad graničnih carinskih i fitosanitarnih inspekcija, promjene ETIAS-a i beneficirani radni staž.
Obustava prometa je i dio regionalnog protesta prevoznika tereta iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, zbog ograničavanja trajanja boravka - rada profesionalnih vozača u zemljama Šengena na najviše 90 dana u periodu od šest mjeseci.
I veca je steta na korisnike drzavu...
Last edited by NetworkMaster; 26-01-26 at 12:54.
Znaci Vlada CG da promijeni ETIAS uredbu koju je donijela EU?
E'o trče.
Last edited by hercules; 26-01-26 at 14:13.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Povod za blokadu je novi sistem kontrole ulaska i izlaska iz Evropske unije (EES) prema kome na svakih 180 dana vozači iz zemalja koje nisu članice EU mogu da na teritoriji Šengena provedu najviše 90 dana.
Direktno ih prcaju u zdrav mozak, ne mogu da vozaci i firme zaradjuju a privredna komora je mrtva a ona treba da stiti... uglavnom i EU je na gubitku
A njih zakon tretira kao turiste a ne radnike
Last edited by NetworkMaster; 26-01-26 at 14:30.
Kako su do sad vozili? Niko im na granicu u EU nije provjeravao jesu li prekrsili 90 dana?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...novom-obavezno
nisam upoznat sa cijelom situacijom i možda je problema bilo i ranije pa ljudi koji žive u ovoj zgradi nisu reagovali. ali najlakše ih je iseliti bez ikakvog razmišljanja dje će narod kasnije. ne vjerujem da su ultra bogataši pa će naći novi smještaj u roku od par sati
napisah zato možda je bilo problema i ranije pa stanari nisu reagovali u fazonu neće zgrada nidje. sistem svakako ne radi posao no im je najlakše da narod isele iz zgrade a boli ih rabota kako će se ti ljudi snaći dalje. spavajte na ulicu, bukvalno su im to rekli
Last edited by outline; 26-01-26 at 17:22.
neće bit da je isto što je dps pušta šiljegane koji su podgoricu prvi put u životu vidjeli neke 2002. godine da prave kuću dje oće i ova situacija
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks