Danas na 1450 bomba pripremljene staze. Nedje od 9 do iza 11 je bilo savrseno. Nakon toga malo omekanile, ali i dalje dobre.
Ćupovi na žalost ne rade.
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Skijališta tražila produženje raspusta, iz MPNI odbili inicijativu i poručili da bi to moglo ugroziti kvalitet nastave
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...alitet-nastave
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo se nadam da ce opet pasti malo snijega naredne nedelje u suprotnom nece dugo sezona...
Iskoci mi najava sinoc na ig da će da rade i Ćupovi danas. Sjutra ću vjerovatno opet gore da se ufati malo bez prećerane gužve prije vikenda.
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Da li je otvorena garaza za 1450 ili je isti problem sa parkingom kao i proslih godina
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Pretpostavio sam. Stvarno sramota ko god da blokira jer je garaza na snimcima skroz zavrsena, i mogao bi makar onaj plato na vrhu da sluzi i olaksalo bi dosta.
Danas kacamak staza na 1450 sa sestosjeda, sa dvosjeda nesto bolja pri vrhu. Do sledeceg snijega i nizih temperatura nema normalnog skijanja
Iskljucenje mozga samo osta.
Ide zahladjenje od sledece nedelje i najvjerovatnije snijeg opet
@joni Kakva je bila staza danas?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Mi iz PG hamburgere zovemo hamburgeri a ne staze.
Svakako bio je dobar hamburger
A đe mene nađe, neskijaša,da pitaš
OT. Đeca prezadovoljna, mada od iskusnijih skijaša čuh da je već od 10-11h omečila staza, a baš je bilo toplo pored staze.
Na 1450 smo bili, parkinga bilo do 8.45-9.00 i onda ga zatvore i vjer.policija prosleđuje na 1600 i ko neće.
Restoran...hmm, pa kafu platih sebi skoro koliko ti plati doručak i piće meni i tebia nema 5-6 km vazdušne linije
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 15-01-26 at 20:11.
Hahaha,Cekam te ujutru na kafu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Kakvo vrijeme se očekuje za sjutra, ima li se što odit put KL?
Forever young, i want to be forever young
Neka roka snijeg, samo da kiša ne ljuljne.
Hvala bro
Forever young, i want to be forever young
Hoće drug da ide na Alpe da skija, imate li kakvih predloga?
St.Moritz ili Kurčevel 1850.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Livigno. Good value i prava dobra riba i drugarica u odnosu na st moritz koji je dobra lijepa al izviksna manekenka![]()
Izvinjavam se ako je glupo pitanje, đe su lakše staze za početnika, na 1450 ili 1600?
Evo Slayer i ja u Madonna di Campiglio trenutno, staze savrsene, grad, usluga.. fenomenalno je
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quid pro quo
Ima li snijega na Vucje? Kakva je situacija?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks