Preporucujem ti da promijenis taktiku upoznavanja homosapien marke. Sto je to? Koga nalazis? Drugove/drgarice iz odeljenja moje babe pokojne![]()
Preporucujem ti da promijenis taktiku upoznavanja homosapien marke. Sto je to? Koga nalazis? Drugove/drgarice iz odeljenja moje babe pokojne![]()
Bogu fala da je level pro kad sam učio od najboljih- od vas na onu zabranjenu temu
Pa onda umijem i ja u vrhunske ozbiljnosti i empirije:
Zlatno pravilo popravljanja seksa: Kvalitetno popravljanje, traži još kvalitetnije ispiranje mozga prethodno!
E da vidim ko mi može naučno dokazat suprotno![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
#wicked
To je već posebna tema, koja bi mogla na onu našu temu, na koju su ljubomorni![]()
A ne, ne... U ta doba, nisu Crnogorci no razvijen svijet, po Beču i šire, što se onoliko na njega pozivate, je već uveliko imao razvijenu nauku koja je nepogrješivo dokazala da je Mozak najveći neprijatelj Seksa!
Nećete se zaista sad na haplotipove ovđe vadit iz debate![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Teska masinerija gangsteraj. Alfa humanoidi. And that's whatsup nowadays
Edit: ovo je trebao da bude quote za cgorke
Last edited by zubizaretta; 24-01-26 at 14:40.
Lomi je i na vrhu piramide i na selu i u seulu. Lomi, lomi![]()
@tigrovo_oko
Ne znam još nikad nisam se upuštala u te vode sa Crnogorcem osim onim neuspjelim pokušajima i jednim kompletno neuspješnim u zrelije doba sva sreća tad raširih jedra put svjetskih voda.
Valja bi antropološkiNJA.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ja nisam nikad bila sa crnogorcem. Opisite mi. Olga iz Travnika
Rekla mi je tetka iz Ukrajine da se ne dam nikad i niposto![]()
A dobro ljudi, dr*lja ili mali mu je, ne d*ze mu se dolaxi iz iste recepture. Sto vam je nejasno i zasto vam je nejasno? Ocete na zoom da vas povezem sa mojom tetkom iz Ukrajine, grad Dnjepar da filozofirate?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks