Pa dobro, Zjelinskom nije data sloboda a ni uloga u potpunosti iz Napolija. Pogotovo ga je Inzagi (za koga i dalje vjerujem da je u top 3 od zadnjih 15 trenera kluba) "spustao" u odnosu na njegov kvalitet mada je i Barella eto njegova direktna konkurencija sto se meni cini da ne bi moralo da bude slucaj ali ajde sigurno inzagi i kivu znaju dosta vise od mene po tom pitanju

Za Luis Enrikea ja nista nisam rekao... Njega cak ni ruzno nije vidjet kako dribla, krece se i daje lopte u prostor ali momak nema mentalni kapacitet da bude protagonista protokola velikog kluba, pogotovo u Italiji đe je sve "robotizovano". Kad bi mu se taj okvir "odgovornosti" na nacin koji Italija zahtijeva mogao izbrisat kakvim USB protokolom iz mozga i kad bi se "igrao" fudbala, bio bi bolji ali too much of a hustle je to...

Miktarijan je po meni odradio ulogu 425% bolju nego sam ocekivao od njega i ne igra lose ni kad udje sa svojih 60 god i dalje...

Roma nema x ove sezone jos. Roma, Gasperini, Olimpiko, jeste da su protiv manjih dovoljno dobri, protiv vecih manje ali sto da ne? Ja polazem nade u njih...