Juče je jedan BMW lupljen od naprijed pofino, uzimajući u obzir da je tek izašao iz kružnog. 20m nakon kružnog!?!?!? Nijesam vidio da je još neko auto bilo uključeno
Odavde ------>
Dovde
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Batica htio da driftuje, nekako je karma uvjek ukljucena da je vazda u blizini zelje za driftom neka bandera posadjena
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Jos ima razlicitu dimenziju guma…
Prema tome, šta da ti kažem?
Tamo koka kola toci a ja ovamo zedan.
Prema tome, šta da ti kažem?
Da je pivo pa da se zaletim![]()
Uletio je brat prebrzo u kruzni i samo ga izbacilo tj izbacilo je coca cole
Ne piti coca colu u flasice neko vrijeme srecom dosta se niih nije slomilo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Poseban krug pakla za vozače koji se iz unutrašnje trake u kružnom toku isključe tj skrenu direktno u spoljnu
Potpuno odsustvo mozga
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Samo ću vam reći da me je zamlatila jedna što se isključivala iz unutrašnje i to je iz auta počela da graje na mene kako 'ja kružim, a ona je dala žmigavac' da izađe put Tuza.
svako ima svoj omiljeni otrov
jes da su u ovaj ocito mijenjali vrstu secera (ili zamjene) zadnjih ~godinu pa je jos vece smece, ali nikako da se rastanemo
veci je problem sto teret 99% nije bio vezan - jer sta ce ga vezivat odatle dotle![]()
- omiljena pojava sa stovarista kad krecu npr
Logistički
![]()
vozaci najavili protest - sleperi poceli da se prevrcu - slucajnost?![]()
Junac
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I onda zene glupe 😒
nothing comes from violence and nothing ever could
Kako je odlećeo bord sa krovnog nosača jednom junaku na autoput. Veli, '160 sam išao a nisam znao da su nosači na 120kmh projektovani. Moraću ga sledeći put okrenut naopačke, jer mu je tako manji otpor vazduha'.
Reko, jes jedno 5% veći, ako i toliko.
Dobro nije ubio nekog iza sebe. Zamisli voziš 120 i ugledaš leteći bord ispred sebe ili bord koji leži u traci, pa probaš da ga izbjegneš.Prevrtanje 99%. Posle toga čaršija priča da si dobio vozačku preko veze i da te srce okinulo u toku vožnje.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks