Čudo kako svaki put popali naš narod. Vječno nedoje8ani. Dijagnoza ko dan.
Čovjek od 50 i kusur godina se snima. Svrha? Ona od 30 i kusur pristaje na snimanje. Svrha? Narod gleda. Svrha?
Pa naravno da nas treba zatvoriti kao Sjevernu Koreju.
Vladar bi bila ja lično, @Maja bi mi bila desna, a @biljaneta lijeva ruka. @Mylenu i @Bluemoon bi uzele kao savjetnice, čisto da nam budu glas razuma ako pretjeramo u egzekucijama
Puno ljepše bi vam bilo sreće mi![]()
Svasta ljudi vole Tigrovo, neko voli u mraku, neko voli da se snima, ne osudjujemo nikoga
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ps aj sto se snima, no sto se izbaca. Taj momenat je najjadniji
Rasuti umovi...
Da nisu ovi uratci možda AI?
Ne razumijem se najbolje ali lagano može biti da jeste.
I zamislite da onda svako ovo može ovo bilo kome da rekreativno napravi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ako u tome uživaju i čini ih srećnim...samo naprijed. Odoh ja nešto korisno ipak da rabotam, fizički rad oslobađa, vele.
Tko leti, vrijedi...
Neka Gagi majka mu stara
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jasno mi je što te čudi i zašto, ali nisam pitao to.Što bi jedan stari kolega rekao, sve je moguće osim papirnih mašica.
Poznaješ je pa misliš da je AI snimak ili je nešto drugo u pitanju? Briga o ženama možda?
Bješe on baš poznat po brizi o ženama, posebno za sugrađanke od strane migranata.
Ot: Stiže mi danas preuranjeni rođendanski poklon, ne mogu da dočekam
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Pa i ne baš, tu su negdje i jedni i drugi. Pa ne kapiram poentu da pored domaćih nasilnika treba uvozit strane.
Preuzela je obrazac od koleginice. Pamti, pa plasiraj kad ti odgovara i kako ti odgovara. Ne mora obavezno da bude onako kako se desilo. Bitan je lični osjećaj, da ne kažem frustracija
Muka? Ja ne vidim nikakvu muku, bar meni nije
Kad se već igraš psihologa, uputnije je da provjeriš što o tebi govori to što se javljaš samo kad bi meni da se nakačiš. Coldplay.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks