ne znam sto se ljudi zale, ovo je bolje nego sto je bilo.
al sta reci kad ljudi i dalje koriste win7 i totalno su informaticki nepismeni.
Vidim da od danas mogu da pristupim novom portalu (sertifikat poste). Sada radi, na svim pretrazivacima.
Ovaj dio pretraga finansijskih izvjestaja nisam uspio da nadjem. Gdje se ovo nalazi @Sale?
Nekako mi je preglednije bila pretraga na crps, nadjem privrednog subjekta, vidim informacije, kliknem pregled finansijskih izvjestaja i imam sve po godinama na (etax).
ne znam sto se ljudi zale, ovo je bolje nego sto je bilo.
al sta reci kad ljudi i dalje koriste win7 i totalno su informaticki nepismeni.
nothing comes from violence and nothing ever could
@nesta Nisam gledao taj dio.
Pisi im kroz kontakt formu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Koliko inace treba vremena da ovi iz poste "dodijele" e-sertifikat/token? Predah prosle sedmice, rekose mi max 2-3 dana al' sve ce biti da je to daleko od istine.![]()
coreit za 3 min, kakva crna posta
Drugari, predaju li se i JPR prijave, konkretno prijave/odjave radnika sa osiguranja sad online, na novom sajtu? Hvala
Predaje, imaš u meniju novi zahtjev pa Prijava/Odjava radnika ali to ne radi trenutno a kad će niko ne zna.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Krenuh danas da predam za izvod iz CRPS ali na sami kraj kad potpisem izbaci gresku … jel ko uspio da preda zahtjev i dal radi opcija … na br call centra mi se nije javljao niko
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Treba da se odradi potvrda uskladjivanja podataka, pa dobijes info da je to samo za AD, ne i da je za doo, pa onda strajk notara, jer nece da potpisuju pdf, a onda na kraju moze da se potpise sa licnom kartom. U sustini, u crps planduju, a mi trpimo i to je to. Sve je opet do ljudi ne do tehnikalija.
Pa to i jes problemne daju ga fizicki nego mora elektronski a elektronski ne radi
A notare su bas sad izcimali , moraju svaki ugovor da skeniraju , elektronski potpisuju i pri tom 20godina da cuvaju u el. formatu .
U sustini nije katastrofa ali otvara im dodatni posao plus veci problem je sigurno sacuvat tu kolicinu podataka , sto iziskuje malo ozbiljniji sistem jer ne mogu to na flesku cuvat
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zasto bi ga skenirali? Neka im salju mailove.
no ovaj narod tesko navike mijenja.
edit: njima je veci problem sto ih niko nije pitao za cjenovnik lol
Last edited by goozica; 21-01-26 at 07:12.
Thanks Antares. Nista, ako ne bude ove sedmice idem "preventivno" do poste.![]()
---
Sto se tice GGPFL obrasca i rjesavanja poreza za 2025. Dobih odgovor (poslije 2+ sedmice konstantnog dopisivanja i podsjecanja na email) da ce jos ove godine moci i papirno da se predaje ali INFO KANCELARIJE (wtf is this?) za predaju dokumenata jos nisu postavljene i ne znaju kada ce biti...
Danas kazu, ukoliko se ne rijesi problem za 4,5 dana, vracamo se na papir
u svakom slucaju mi je ovo neozbiljno jer , nije ovo neki tamo nebitni portal pa ako radi radi pa probacemo i sl. Nego je valjda trebalo da se to dobro istestira i proba i da se napravi neki vremenski period prilagodjavanja pa onda da se predje . a ne pustise portal i prvi dan ne radi
Neozbiljno je mala rijec za ovo... :/
Zovu jutros iz pošte da pitaju jesam li potpisao novi ugovor za fiskalizaciju sa PostFiskal (Restart.it) jer su prekinuli saradnju sa njima. Ako nisam potpisao (a jesam neđe prije kada sam se ulogovao random na portal za fiskalizaciju) i želim da nastavim preko pošte da im kažem jer daju 3 mjeseca besplatno.
Malo kasne, jer su realno trebali to da pitaju prije nego što su ovi iz Restart-a obavijestili na njihovom portalu da ne rade više sa poštom.
A inače previše smo optimistični da nešto funkcioniše kako treba. Zašto jednostavno, kada može teže? Dako bude koji tender od jedno 15k za testiranje novog portala poreske, pa da to naprave sve da valja.![]()
Nejasno mi je zašto se maltretirate sa poštom kad se u Coreit sve odmah završava.
Novi site radi i sa sertifikatom na LK, pa probajte tako.
Radi i na Win i na MacOS.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ekipa, zakon kaže ovako, a šta se dešava kada istekne rok od 15 dana?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Bice da ide kamata… niko nije ostao duzan drzavi i bankama
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks