- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
E nisi sam u nerazumjevanje a ne želim ni da znam.
Erste me aplikacija zajebava, MTEL me zajebava još mi samo taj kreten treba.![]()
Aka Asanovic
Ko je sad pa taj.
Zvuči ka crne rupe u Kosmos.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
A ovo je trebalo na post iznad da se nadoveze
Ne znam gledam sve te likove iz vizira da isključim nego ERSTE bankomati bukvalno radili nisu neđe za praznike CKB me odra za proviziju ka niko na bankomat.A sad im i aplikacija ne šljaka.I sad ja treba da mislim o nekim govnima.S kojima veze s vezom nemam.MTELov sajt u Q krasni otiša.
Cus erste, a ne no mtel![]()
Ide opet: redom se krave ližu
Tako su sinoć svi znali da postave gif a ja jedini čekao video da i ja saznam kako to ide.
Budi strpljiv, do ujutro će i tebi stići neki video ako imaš bar 2 viber grupe u telefon.
, ako ne, pojasniću ti ja ili poslat video. Mada, ništa što već nisi vidio 100 puta, samo je glumica lokalna
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
umije li što?
She is only here to annoy herself!
Cesce nam drzavni aparat funkcionise ko skupstina stanara iz dva pendreka...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Čudo veliko vala. Meni samo nije jasno što se ljudi snimaju. Ako već mogu ponovo![]()
Tražim nešto među gomilu papira i naletim na rješenje o samoizolaciji zbog Covida 2022.E kad se sjetim tih dana.Najveći horor mi je bilo gubljenje čula ukusa i mirisa.
Advokati,Direktori ANB,savjetnici za bezbjednost,advokati mafije,politicar,savjetnik predsjednika... uh kakva sapunica harakiri
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vidi se ko se naspavao.
There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)
Bookmarks