20K okruglo.
Možemo pričati šta god hoćemo, kad ga uporedim sa F11, skoro sve je na strani X1: tiši je (i unutra i vanka), izolacija je bolja, manje vibracija prenosi unutra, udobniji, bolje upija rupe (čitaj: mekši). Jedino se ne vozi onako fino, ali je i dalje precizan i predvidljiv.
Motor i snaga taman za ovu karoseriju, malo mi je žao što nije xDrive, ali nije dealbreaker obzirom koliko bih ti često koristio i ja, a pogotovo gospođa mi, koja je primarni korisnik.
Materijali su zaista odlični, jedino rukohvati malo krckacju kad se uhvate. Tech je generacijski jaz (iliti F11 mi je slabo opremljen). Prostora nazad izneneađujuće mnogo. 'Ladno sam iza sebe sjedim skroz pristojno, a jači sam po gabaritima od prosječnog čo'eka. Gepek zeru manji od F11 - 505 litara. Bebina kolica, dječiji trotinet, ruksaci, ma sve staje skupa unutra.
Zaista, jedan sjajan, sjajan auto za peljanje djece.
Sent from my OP13 using Tapatalk

). Prostora nazad izneneađujuće mnogo. 'Ladno sam iza sebe sjedim skroz pristojno, a jači sam po gabaritima od prosječnog čo'eka. Gepek zeru manji od F11 - 505 litara. Bebina kolica, dječiji trotinet, ruksaci, ma sve staje skupa unutra.
Reply With Quote
Bookmarks