Ova kuč je kriminalna 😂😂😂
"U ovakvim vremenima, hrabri ne cute"
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
nothing comes from violence and nothing ever could
Branice sefa do zadnjega dana, jer dobro su ucijenjeni, i ko zna cije ce poruke isplivati...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Pa što je loše rekla.Možda je samo nedorečena:
"...hrabri ne ćute,nego se poklope ušima",ako je mislila na hrabre iz DPS-a.
Eventualno,ako ima takvih,a još i da su pošteni, u DPS-u,onda najviše što treba da kažu je,što bi hrabri i pošteni Nermin rekaoobri moji, ne valja vam ovo boba
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 09-10-25 at 20:42.
e kamo srece da se poklope usima no to nema srama nikakvoga.
no laju evo 5godina, ne znam koja im je ovo droga sto ih drzi ovoliko sa svim bljuvotinama sto cine posle svega.
najjace mi je sto pominju oslobadjajucu presudu za stanove, a ona pala jer sud nije prihvatio kopije tamo nekih papira 😂😂😂
Blamage.
Vi ste kriminalni što dajete pažnju idiotima.
Izvini.Molim.Spasiba.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
E cus on nije sikanirao ljude zbog litija, a otac mu optuzen za trgovinu ljudima, drzao ljude na gradjevini bez pa i ljeba.
bljuc.
Ova emisija NAČISTO je čista šizofernija a ovaj Komnenić..ko ga u RL zna zna KO JE![]()
https://youtube.com/shorts/pegzgvp9l...PPbRFnxSaGlaYj
Lik voli ono poslije teretane da se parkira ka šaban ispred markiz bara peko puta MUP-a.![]()
Last edited by Bluemoon; 09-10-25 at 21:06.
On ima bračnu družbenicu jel tako...ili griješim?
Pitam jer sam još davno čuo za njega razne priče...a ovamo se drži moralno slovo auditorijumu...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Koga ovo vijesti dovode da priča o postrojenjima, ko je ovaj profesor šatro neki inženjer? Blage veze nema, ovakvi stručnjaci samo podgrijevaju ionako užarenu atmosferu.
Kako isprigaše Joka noćas,na tihu vatru...pa Milka na kraju stavi šlag![]()
...
Šta si god čuo - gore je od toga KOMAD, garantujem![]()
![]()
![]()
Vala mu kapu skidam na hrabrosti - on manje više javno ispoljava sklonosti, navike, porive, koje ako bi neko uhvatio kako treba video snimkom smartphone-a - lakše bi bilo rehabilitovati javni imidž P. Diddy-ja. Baš ono karijera na kocku skoro svaki dan, godinama...
Ovaj Asanović je gradonačelnik nečega?
Prebacih.
Mislio sam cucemo Ganda vise, ali ne moze doc na red od tuljana asanovica i bidona vukovica.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
E sprdnje ove, ne moze da se iskontrolise covjek od 40 godina
Mada i petar kad krene da vergla ne staje, ne moze da pusti malo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ovo je ovaj mali,naduvani krmak ovako i htio.
...
ovaj asanović je ogledalo vlasti države Crne Gore. znači on predstavlja komplet političku većinu ove države.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Uteče Asanović! Bolje, jer je već djelovao toliko jadno, nemoćno... da ga je bilo žalosno slušati.
Napušti livadu!![]()
Nikakva šteta, osnovnu kuturu nema, nije dao progovorit'
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks