najbolja vijest dana.
https://etv.me/drustvo/objavljena-pr...-satelita-luca
Kako su precizirali u saopštenju, u okviru tih aktivnosti, testirana je i kamera. Tako je nastala prva fotografija ikada zabilježena sa prvog crnogorskog satelita.
- U prilogu dostavljamo prvu fotografiju sa satelita, na kojoj je vidljiv dio Zemljine površine iznad otvorenog okeana. Daljim operativnim radom i dodatnim komunikacionim sesijama, satelit će slati nove fotografije u boljem kvalitetu, a u narednom periodu očekujemo i snimke teritorije Crne Gore iz svemira - naveli su u Montenegro Space Research.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Znaci Zemlja je stvarno ravna ploca.
Kako je unistio luksic jakova nerealno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
26. januara će biti blokirani svi granični prelazi. Blokiraju se sa kamionima (najmanje četri tegljača na svakom graničnom prelazu). Od 10. aprila počinje striktna primjena davnašnjeg zakona (maksimalno 90 dana u 180 dana) i to predstavlja problem poslovanju prevozničkim firmama. Obzirom da smo van Šengena ne vidim poentu ovog blokiranja
Sent from my Motorola 8400
Kontam da blokiraju dio granice za teretni saobracaj, a ne i granicu za obicna auta?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
A to. Ja mislio bila neka izjava ili intervju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Koji?
Ja to ne mogu prevaliti preko tastature... A sve se nadam da se sprdao, mada, znajući ga..
Neka ti AL napiše![]()
Neka bude tako. Samo, ja bih radije da sam NHM u ovom slučaju i da živim u blaženom neznanju
Tako da, NHM... Ne žali.
Pa dobro, logično da povremena odsustva dovode do toga da se ne isprati sve.
Kraj otvorenog koncepta? Zašto se kuhinja, trpezarija i dnevna soba ponovo razdvajajuhttps://www.vijesti.me/lifestyle/kuh...ovo-razdvajajuNe radi se o potpunom odbacivanju otvorenog plana, već o promjeni prioriteta – privatnost, funkcionalnost i kvalitet boravka u prostoru ponovo dolaze u fokus.
Samo da čestitam slučaj.
Voljeli bi i stanari novogradnje da imaju odvojeno trpezariju, samo po ovim cijenama kvadrata koje imamo ovih dana nekako prežale tu odvojenost još ako je dvosobni stan 48m2...
A da stanovi treba da budu humaniji, svakako.
Nijedna nova zgrada nema provjetrenost, osvijetljenost, zelene površine oko zgrade, igrališta, parking da ne pominjem. Sve više su to megalomanske košnice koje po ulazu imaju od 50 do 200 stanova.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 19 users browsing this thread. (1 members and 18 guests)
Bookmarks