to je sasvim OK
Ako kome treba da se dovede auto, bilo dje iz Evrope, 300e + kupac placa gorivo, putarinu i hotel i avio kartu.
to je sasvim OK
She is only here to annoy herself!
To je vise nego OK, 300 eura je nista.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nema viae da se vadi Eur1 papir da oslobadja 5% carine?
ima da se izvadi, sad da li će prihvatit ovdje moraš pitati na carini jer se pojavilo mnogo tih falš sertifikata
Sto ne? Nerki od 300ccm npr. To je sad po 8k novo bolji modeli...
Beverly moze da se uzme gore dosta jeftinije
Honda forza 350
Sent from my iPhone using Tapatalk
A to
Pice ljudi sa ovim forzama sto Amfi pomenu iz Moskve za Lisabon sto se toga tice ali bi isto radije da mi ga neko dovede
Edit: u drugu temu sam mislio da pisem...
Ja sam zamislio da i ta kola i dzipove ubacaju na neki slep a ne motore![]()
Ubacaju, ali ja ne bih to nikad uradio, fino je kad sam trgujes na licu mjesta i onda juris...
Prema tome, šta da ti kažem?
Znadem
Onda treba kupovat servisirano auto sa garancijom od 1 godine. Pricana mi je prica mislim o Lendroveru Frilenderu prodat sa garancijom koji je stao u Njemackoj na autobanu pa popravljan od strane prodavca, pa je konacno zakucao na hrvatskom autobanu i slepom do CG. A bio dobra pogodba. Barem u pocetku.
Taj koji za nadoknadu ide da kupi automobil trebao bi za dati budzet sam da ga i bira. I da koliko toliko garantuje da ce na tockovima stici do CG.
Polinezija gospodo.
pa čak i iz Norveške?
Ne vrednuješ svoje vrijeme, trud, i rizik koji imaš da voziš toliko kilometara...Za 300eur ga ne bi iz Slovenije dovezao, a kamoli iz Njemačke, a da ne pričam o nekim Skandinavskim zemljama. Imam dosta km pređenih po autoputevima Evrope, čega sam se sve nagledao.
Tebe nek sreća i Bog prati, i da ti ni guma na parkingu Lidl-a/Hofer-a/Aldi-a ne pukne, dok kupuješ sendviče i kafu, a možda i po koji red bull/monster/hell.
a dobro, vjerovatno mu neće niko naručiti auto iz Hamerfesta![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks