Ehhh, koliko sam lajkova udario greškom, skrolujući nadolje, na sledeće postove na telefon, pa iako se apsolutno nisam slagao sa napisanim. I ne kajem se, jer volim vas sve i svi mi se sviđate i sa svima bih se smuvao
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Pazi ovo gledanje s visine "za vas ovdje...", kao da ste neki nebitnjakovici, a glavu dajem da su i nsx i extravaganca uspjesniji i zgodniji od svih njenih (bivsih) momaka
E to vam je tako kad se prosjecnoj daje paznja i onda ego ode u nebesa. Svjesna sebe djevojka nikad ne bi tako nesto izjavila
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ti ni o meni ni o mom ljubavnom životu ne znaš ništa, ali si se našao da se javiš totalno nepovezano tek da bi nešto rekao, Tripleta.
Zaista mi je nebitno čime se bave i NSX i Extra niti bilo ko drugi jer preko foruma ne tražim partnera, kao što to i ne rade ljudi svjesni sebe. Ali kapiram da je tebi to strano budući da si neselektivan pa gdje ti prođe, prođe.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ovo je zapažanje renomiranog stručnjaka, tako da...
Sad će on da objasni kako to nije tako, i da ga upoznamo i ti i ja i sve koje su na forumu, da bi mu sve pale na priču
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
@Lapis Lazuli
Ja se bojim da mikrogrami nisu u pitanju.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
tripleta je stručnjak za žene. više je on strankinja doveo u cg no ministarstvo turizma.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nije no isto.Na priču.![]()
Niko te ne startuje djevojko, opusti se. Nisi Ema Ratajkovski, pod hitno moras da se spustis na zemlju.
Inace, ovo vam je profil djevojke koja se uz kafu hvali drugaricama kako je odbila udvarace u grad. Ili skronsotuje poruke momaka koji joj se jave, pa salje u grupu dje su joj drugarice
Ispadam odje kao neciji advokat, ali ne mogu ovo da citam
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 21-01-26 at 16:42.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
@Tripleta Potpuno ti pogrešna percepcija, nisam ja ti pa da pokazujem ss ni drugaricama, a ni nepoznatim ljudima.
Sve bitno čuvam samo za sebe, što bih preporučila i tebi da probaš. Ali kako bi te drugačije zvali stručnjakom za žene da nemaš publiku ?
Eto o tome sam pričao. Sve u svoje vrijeme.Kao mali zabodeš nekom šestar ili mu držiš kvaku i pitaš ga "što češ sad", posle kad porasteš se prepireš sa nekim na forum...na kraju mu otkačiš kočnicu na invalidska kolica ili ga zezaš kako mu je mala penzija.
Ljubav je stvarno divna stvar...i užasna ujedno
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 21-01-26 at 16:45.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks