...
E miline kad čovjek iz života izbaci viber.
Doduše nisam mogla u potpunosti samo jednom pregledam ako ima što bitno na kraj dana a 80% toga je da tebogmili sačuva naročito debilne grupe ove i one.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Meni su sve te grupe na silent... Pa kad se nadje momenat da prilegnem ili stogođ prikljucim se ili ne, u suprotnom bi to bila profesija![]()
A jes no kad ti neko veli poslao sam ti to i postavio u grupi a u pitanju je nešto bitno vezano recimo za posao moraš vremenom ljude navići da što se tebe tiče to ne ide.Mogu reći da ide samo ono što već godinama ne praktikujem čestitke za novu i božić neki nikako da shvate.
U pocetku su mi se nećkali, sad su se pomirili![]()
Ahahaha
a tako to funkcioniše znači, ko je meni kriv kad zaboravim vazda da lajkujem![]()
She is only here to annoy herself!
Tako je i shvaćeno Al, ne brigaj, a i ovo extrino peckanje tako shvatih
A niko, čini mi se, ođe ne dolazi pod prinudom no svi svojevoljno dolazimo da "rikamo". Niti je pod prisilom da čita teme koje ga opterećuju. Ima drugih.
Ko je u kakve odnose privatno baš nema veze, valjda može svak da komentariše što ga volja ili đe ima pravilnik tog tipa - ono na podforume određene ne treba da ulazi onaj npr. koji nije imao vezu trajanja 10 godina; onaj koji nije igrao fudbal 10 godina; onaj koji ne umije jaje isprigat; onaj koji ne umije lijepo da pjeva; onaj koji nije išao u crkvu...
Mislim... dajte.
Kako vele ne čačkaj mečkuuzeo sam kokice
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pešestoro su se tako smuvali...
U vladi ili skupštini da, ođe baš teško...
Svingeraj ili po parovima ka par kečeva i još jedan par kečeva.
U RTCG je zabranjeno muvanje zbog incesta...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
oko NG je manje posla pa je i više vremena, a na ovom forumu je inače svakakvih psihičkih sklopova prolazilo, pa je pitanje je li gđica Lažuli možda neka starija forumašica i da li je uopšte i ženskosvakako se ne poklapamo oko najbitnije stvari tj. horoskopa tako da prepuštam extravaganci lajkovanje, što bi se reklo ako je oženjen nije umro
She is only here to annoy herself!
@extravaganca je postao još od nekog trena brat moj najjači.Iako smo se znali ozbiljno makljat.Zato je još jači mi brat.Ali nikad me ka žensko nije pokušava nešto spustiti.
Od tad ima ful respekt i znam da me nikad ne bi izda.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 21-01-26 at 14:25.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks