Neš' vjerovati ali ima, grdilomada, možda nam je to bogz horoskopa
![]()
Negdje u prolazu na hrpi gluposti za koje nisam imao pojma da postoje, a ipak su korisne.
Mada, vidim da ne fali toga na Temu, Aliexpressu... u rubrici - toothpaste squeezer.
Lizanje poklopca je kao i glodanje kostiju - privlačenje energije gladi i siromaštva.![]()
The more things change, the more they stay the same.
Trafike se nisu mogle zamislit bez ovog na staklu. Po po ure ustručavanje ispred trafike ko ce da kupi. Bile su neke trafike ondje kod ginatasa kod tri solitera. Svaki put se nasmijem kad prodjem tuda jer se sjetim ovog. Mjesto naravno gdje su se stripoteke takodje kupovale. Modesti Blejz
![]()
γνῶθι σαὐτόν
Pan erotika & Strast
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Seks na trafike by TBoK![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Krasovi ukrasi za jelku
Sent from my S25+ using Tapatalk
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema trika da se mogu sjetiti jednog crtanog, kroz maglu mi je i radnja i likovi, jedino čega se sjećam je neko kao kotrljajuće klupko, dal je to klupko dijete ili neka ptica, baš ne znam, i dal je radnja u džungli ili đe drugo... da mi neće ko od vas pomoći s amnezijom?
Majstore, to je taj, fala![]()
Nisi znala za Minah Bird? Izbrisaću te iz testamenta.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja sam stalno mislila da je Calimero italijanski crtani tako je to kad loviš kao dijete rai talase.
NHM - ma znala i gledala, no se naziva sjetit' nisam mogla, a s guglom nikako da se dogovorimo da mi izbaci što treba. Zato imamo forum
Blue - kad veliš "loviš talase" - da li misliš na satelitsku antenu koja je imala bar (u našem slučaju) 4 rupe, pa se rotirala po potrebi, kad tata nije doma i ne gleda se fudbal, mijenja se na rupu za crtane![]()
E mi smo manuelno podešavali u jedno pero, srećom nije bila na krovu satelitska no sa strane ali svakako dosta visoko za naš tadašnji rast pa smo se dovojali kako da se popnemo i pomjerimo na "našu" rupu, svakako lijepo podsjećanje![]()
Ovo će ljudima mozak da pretvori u puding
Kad pomenuh RAI sjetih se i one emisije Posta per Te ladno na imdb ima ocjenu 5.
https://m.imdb.com/title/tt1660430/
Bila je i neka emisija sa epruvetama i kao laboratorija na šaljiv način to ne mogu da nađem.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Il mondo di quark je bio predobar sa rai-a.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E jes eto ga Do Do
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks