https://www.vijesti.me/vijesti/drust...avla-djurisica
Mogu da se kladim da petorica od ovih sto pjevaju ne idu u crkvu,hram,ne mole se Bogu… Ali kad treba da se pjevaju pjesme zlocincima,tu smo. Bogougodno,nema sto.
nova Crna Gora koju se svako mora navići.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Beogradski ,,Nedeljnik" objavio je listu 100 najbogatijih ljudi regiona tokom 2025 god. Na listi su četri imena iz Crne Gore: Ivan Ubović (Bemax) sa 430.916.634 € na 70. mjestu; Dragan Bokan (Voli) sa 421.114.020 € na 71. mjestu; Komnen Lekić (HLD) sa 311.427.170 € na 91. mjesto i Risto Drekalović (Kips) sa 297.927.624 € na 94. mjestu. Da podsjetimo da je za 2024 god. lista bila bogatija za još nekoliko imena iz Crne Gore: Aco Đukanović (Invest Nova i Prva Banka), Veselin Pejović (Uniprom) i porodica Franca (Mesopromet). Vratimo se na 2025 god., prva dva mjesta su rezervisana za ljude iz Srbije: Miroslav Mišković (Delta Holding) sa 3,01 milijardi eura i porodica Kostić (MK grupa).
Ova lista je zasnovana na vidljivom bogatstvu, koliko ima onih čiji novac ne ide kroz vidljive (legalne) tokove? To još nije istraženo za ovaj region.
Veli, najmladji ucesnik 4.5 godine... Pa oca mu 'ebem, dostina starijih sto su plivali ne zna da pliva no se odrzava na vodi, djeci tu nije mjesto.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
kako nije? pa moraju od malih nogu učit djecu da postaju četnijada. još malo će to svakako u udžbenike pa da se na vrijeme pripreme.
Svud su straže, svud su straže...![]()
Last edited by hercules; 19-01-26 at 13:44.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Neka metodologija ima, e, sad, koliko je mjerodavan je ,,drugi par rukava". Čisto da ne budem nedorečen evo citata: ,,ovu Listu 100 najbogatijih u regionu sačinili su eksperti dveju renomiranih konsultantskih firmi koji rade na Njujorškoj berzi. Koristili su najmerodavnije multiplikatore Stern School of Business New York University (i komparativnih kompanija) a u analizu su uključili i rezultate tržišnih transakcija u regionu i svetu. Korišćena je finansijska metodologija i niz alatki koje dopuštaju da se dođe do što realnije vrednosti kompanija", ma šta god on značio.
I onda se za nekog dobije tačno 500.000.000 € npr. Ni centa više ni manje.
Stotinu ozbiljnih finansijskih due diligencea za ove likove kostali bi više nego prihod Nedeljnika od osnivanja do danas.
Ovi mi prije liči na neki besplatnu aplikaciju o cimanje saradnika da im jave ko su najbogatiji po njihovom misljenju i da ih provuku kroz aplikaciju.
Koliko para toliko i muzike.
Tko leti, vrijedi...
https://www.cdm.me/drustvo/jaksic-st...vanih-diploma/
Jos jedan futur crnogorskih drzavnika. Imacemo, bice. Bazno baziranje diploma. A za Goli otok je bila dovoljna dojava. I to dojava tipa drzi Staljinovu sliku u novcaniku.
Polinezija gospodo.
Vukićević: Preispitati ko je dozvolio ugradnju cijevi na putu Berane - Kolašin
Ko je bio inzinjer i zasto je zeznuo rabotu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
mHE pljacka vijeka, jedna zaradi dnevno oko 1000e, do sada su vlasnici prihodovali oko 100 mil eura, sve posteni dps krem![]()
Umoran sam od svega sto znam
čudo kako ti ne smetaju preletački dps krem u redovima tvojih partija. ah, da oni su sad tvoji pa je to okej.
There are currently 15 users browsing this thread. (1 members and 14 guests)
Bookmarks