Bio sam skeptičan po pitanju Rabiota, ali isto ima veliko znanje
Juventus
Inter
Milan
Napoli
Roma
Atalanta
Lazio
Kako je ovo Komo gadna ekipa.
Gadni trener i igrači.
Imaju ovog Paza da valja, ostalo sve prskotine i nekako se provlače.
Ne volim Milana ali ovo Komo očima viđet ne mogu.
Umislili da su neka ekipa.
Bio sam skeptičan po pitanju Rabiota, ali isto ima veliko znanje
Kako je odigrao, doktorski.
A Milan ih tako rutinski odradi, ka` đecu...
Menjan strašan.
Maignan i je spasio, a Rabio dokrajcio. Odlicna je Milanova lijeva strana sa Bartesagijem (isti je Josko Gvardiol igrom), Rabioom i Leaom. Desno u sredini im feli neki box to box poput Rabioa, samo desnjak da bi mogli da kompletiraju i desnu stranu sa Salemakersom i Pulisicem koji su doktorice.
Ali su negledljivi do zla boga zbog trenera
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Salemakers je odličan i ovaj iz Čelsija je dobar, Nkunku.
Rabio je doktorica.
Da im je Paladino na klupi i još jedan na sredinu dobri, bili bi strašni.
Gubavi, $ugavi Buventus.
Kakva je ovo gadna ekipa.
Od Kaljarija raspalog gube...pih
Jesu li zivota ti?
Tek sad vidimDa je Roma druga pa da pritisne...
Dobi Fiorentina.
Časti mi izvuć će se.
Mada je i čudno da je onakav tim na dnu...
Dobi i Milan sinoć.
Kako se ovo Leće branilo ovo je nevjerovatno.
Zapravo, Falkone je sve branio.
Kakva ce kasika u med da padne nekom Sitiju, Realu, psz-u, liverpulu, Bajernu kad kupi Bonija jer ne vjerujem da ce momak pristati da ulazi 10 minuta u igru a bolji je od Lautara, Thurama i Esposita zajedno da se sastave. Aj da covjek nekako skapira sto igraju Lautaro i Thuram jer su izgradili imena godinama, ali ja bih se iznervirao na njegovom mjestu kad bi vidio da Esposito ulazi prije mene. Kakav je ono Amauri od igraca, ali proci ce 5 godina dok shvate da je mali samo izvikan, da nije dovoljno sto se gura, nije ovo ragbi
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Espozito, blah. Igrac za Bolonju u vr glave
Da da,Boni je pokazao i više puta,ne samo nocas,da bi mogao biti dobar napadač. Za espozita ne mogu reci da je loš,ali oce ga gol za sad. Umije da se zagradi,nije da nam neće valjati.
Ali di Marko,kakav doktor. Još kad je odigrao prve mečeve rekao sam da je dobar,brzo se i dokazao.
Zjelinski se u pravi čas “aktivirao” sad kad barele “nema”. Mada je on za mene nedodirljiv,klasa.
Da je samo Damfris tu,pff. Ali trebaće dosta sad kad se igra još dva takmicenja dok Milan ne igra ništa.
Mozda dodje ovaj Perisic,mada će svakako damfris za mjesec najkasnije valjda bit spreman,nadam se dobar kao i ranije
Da vidimo sad ove protivnike,možemo da se fino opustimo makar ovaj vikend i posle ove goleade 🙂
Boni fin za vidjet, Espozito taman kao sto si rekao, za neku izmjenu ali kad imamo Bonija moze to i da se makne sto se mene tice ako se moze nesto cupnut od tog transfera.
Zjelinski je vazda bio dobar igrac no mu se nije davalo sanse koliko zasluzuje. Zanima me kako bi on i barela igrali zajedno no necemo tog filma gledat sem eventualno kad se juri rezultat. Meni je fascinantan ovaj Miktarijan koji kad su ga doveli iz Rome je za mene bio "mrtav" igrac, mrdjutim on i dalje igra dobro za 54 god vec..
Damfriza isto nisam previse volio u pocetku ali jesam polagao nade u njega, nije da nije. Za njega se nema zamjena realno... Sad da Roma tresne Milana (sto da ne?) I eventualno Juventus Napolija pa da se jos malo pobjegne, no ce da vidimo...
Ma meni se Zjelinski svidjao još u napoli dok je igrao,ali nije briljirao bas u prvom dijelu sezone i kad mu se davala prilika.
Meni je zao sto je Inter pustio onog Politana u napoli,odličan igrač po meni. Sto pomenu barelu,valjalo bi da se do kraja sezone vrati u formu,očigledno mu ne ide bas najbolje.
Za luis HenrikeA ne bih rekao da pojma nema,čak naprotiv. Ali nikako da se oslobodi,ne pravi kikseve,ali treba nam neko prodorniji po toj strani,kao sto to radi di Marko na drugoj,a to je naravno bio damfris dok se nije povrijedio.
Za mKitarijana ne znam sto da kažem,bas nejasan igrač,ali valja ga imati makar na klupi. Sto se sredine tiče,ja bih volio da fratezi dobija veću minutažu,možda bi se i on ustalio kao zjelinski. Somer je žestoko kritikovan sinoc(i ne samo sinoc) sa pravom,ali je pitanje da li bi ga martinez dobro odmijenio,mada se meni svidio nekoliko puta sto je branio,aj da vidimo…
Roma-Milan,pa ne znam bas.Milan mora da dobija da bi pratio Inter,roma je igrala sad sa strugartom u četvrtak,bio bih zadovoljan sa nerijesenim ishodom,mada ni Milan uopšte ne briljira.
Sto se Intera tiče,da se ne zalijecemo puno,sad bi se morao dobit taj sasuolo koji zna bit neugodan pred juventus,pa se nadam “osveti” za onaj prvi meč koji smo prosuli…
Nego,sad gledam kvotu za osvajača skudeta. Inter 1.25 😂
Last edited by AdO_pG; 24-01-26 at 13:37.
Pa dobro, Zjelinskom nije data sloboda a ni uloga u potpunosti iz Napolija. Pogotovo ga je Inzagi (za koga i dalje vjerujem da je u top 3 od zadnjih 15 trenera kluba) "spustao" u odnosu na njegov kvalitet mada je i Barella eto njegova direktna konkurencija sto se meni cini da ne bi moralo da bude slucaj ali ajde sigurno inzagi i kivu znaju dosta vise od mene po tom pitanju
Za Luis Enrikea ja nista nisam rekao... Njega cak ni ruzno nije vidjet kako dribla, krece se i daje lopte u prostor ali momak nema mentalni kapacitet da bude protagonista protokola velikog kluba, pogotovo u Italiji đe je sve "robotizovano". Kad bi mu se taj okvir "odgovornosti" na nacin koji Italija zahtijeva mogao izbrisat kakvim USB protokolom iz mozga i kad bi se "igrao" fudbala, bio bi bolji ali too much of a hustle je to...
Miktarijan je po meni odradio ulogu 425% bolju nego sam ocekivao od njega i ne igra lose ni kad udje sa svojih 60 god i dalje...
Roma nema x ove sezone jos. Roma, Gasperini, Olimpiko, jeste da su protiv manjih dovoljno dobri, protiv vecih manje ali sto da ne? Ja polazem nade u njih...
Pa realno,kad barela igra kako zna,jedan je od najboljih fudbalera na svijetu na njegovoj poziciji,a ako zjelinski treba da čeka da njemu paDne forma,ne valja tu rabota.
Znam da luis HenrikeU nije lako,jer je damfris bio mnogo bitan za igru intera zadnjih godina,ali eto pružila mu se prilika,ima još nekoliko mečeva da se pokaže.
Ja bih volio da se ovom DiUfu da malo veća minutaža,interesantan mi je igrač. Ima muda da krene naprijed,svidja mi se to kod njega.
A ovo sto kazes za romu,ne mora da znaci da će sezonu zavrsit bez nerijesenog ishoda,eto je i Inter prekinuo sa napolijem(ne računajući Bolonju u superkupu)
Meni je tu iks najrealniji,opet kažem bio bih zadovoljan i porazom milana,ali mislim da će da grizu bas u nedelju.
Imali su sreće u nekim mecevima da izbjegnu poraz,ali mi se roma ne čini bas da može da ih porazi,nisu bas efikasni,a Milan će im vrlo vjerovatno uvalit taj jedan gol makar,ali aj da vidimo.
Pa znas li kako... Kazem da nije nemoguce, ne da je prevelika sansa... Ali eto Olimpik, Gasperini, ovaj novi napadac sto je odma na debiju dao gol, Dybala... A i Milan je da se ne lazemo eto tek iznadprosjecna ekipa
Vidjecemo. I u prvom meču ih je Milan teško dobio,imala roma svojih sansi. Imali su i protiv intera ono odlično drugo poluvrijeme,nakon sto je Inter vodio na poluvremenu 1-0.
Najjace mi je to sto su romu sa 1-0 dobili i Inter i Milan i napoli i atalanta,a juventus 2-1. I svi porazi su im sa 1 razlike,tako da ih ne treba otpisivati bas.
Ako ne vidimo mi moze Como pogledat![]()
Veceras mora Roma dobit kako zna i umije. A Juventus x. Ne smije se dati juventusu zalet jer imaju najjacu ekipu, pa da ne zaprijete iz drugog plana.
Ako se uzme sve u obzir, klasa, golovi, donio je Italiji 2 titule prvaka svijeta, vele ljudi koji ga pamte da je bio Pele prije Pelea, Djuzepe Meaca je najbolji igrac Italije svih vremena? Sa tim se slazemo svi?
Last edited by Tripleta; 25-01-26 at 11:55.
Kakav juventus,top4 mu nije siguran,a ne da se bori za skudeto…
Citao si malo o Meaci tekst vidim🙂
Covjek je legenda,Intera svakako. Kao Helenio Herera i njegov grande Inter,ta imena se nikad ne smiju zaboraviti 😉
Sto se italije tiče,ne interesuju me previše njihovi igrači, C’e solo L’ Inter☺️
Valjalo bi nocas Juve i Roma da dobiju. Svakako nikakve sanse za skudeto nemaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nešto ne mislim da će dobit i jedni i drugi,a ni gosti. Jedna od ove dvije po meni sasvim realno može doći iks.
Spaletti šalje bivši klub van trke za scudetto
Ovo se trazilo. Neka i Roma tresne ove nocas i to je to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks